Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ομολόγησε ο 23χρονος συνεργός του Χ. Ξηρού – Θα ήταν ο οδηγός στο χτύπημα του Κορυδαλλού

Στην Αττική, χθες και μετά από ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή συνελήφθη ο νεαρός που κατηγορείται ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης του Χριστόδουλου Ξηρού.
Ο νεαρός κατηγορείται για την κλοπή του βαν που εντοπίστηκε στο όρος Αιγάλεω και το οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν οι τρομοκράτες ως αυτοκίνητο διαφυγής για να φτάσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού μέσω Αλεποχωρίου ως το κρησφύγετό τους στην Περαχώρα Λουτρακίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός που συνελήφθη στην περιοχή της Γλυφάδας κατηγορείται πλέον ως μέλος της οργάνωσης καθώς εμπλέκεται άμεσα στα επιχειρησιακά της σχέδια....
 
Στο όρος Αιγάλεω το βαν διαφυγής του Ξηρού
Η σύλληψη του νεαρού κατόπιν εντάλματος οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η σύλληψη Ξηρού αιφνιδίασε τους τρομοκράτες με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία και αντικείμενα να αφήσουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Κάπως έτσι φαίνεται ότι στο αυτοκίνητο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο όρος Αιγάλεω οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν στοιχεία σε βάρος του 23χρονου που οδήγησαν στη σημερινή του σύλληψη.Ο νεαρός ενώπιον του ανακριτή ομολόγησε ότι εκείνος έκλεψε το λευκό αυτοκίνητο τον περασμένο Δεκέμβριο από το Γαλάτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit είχε αναλάβει το ρόλο του οδηγού διαφυγής για να μεταφέρει τους τρομοκράτες από το σημείο συνάντησης ως την Περαχώρα Λουτρακίου στο κρυσφύγετό τους.

Πάντως το ποινικό προφίλ του νεαρού που είναι ομογενείς από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με μικροκλοπές και ληστείες δείχνει άτομο που είχε πολύ συγκεκριμένο και περιορισμένο ρόλο στις επιχειρήσεις των τρομοκρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου