Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

24,043 βιασμοί και 500 χιλ. σεξουαλικά εγκλήματα το 2014 στη Βρετανία. Ισλαμιστές οι περισσότεροι βιαστές.

islamistes
To 2014 ήταν ένα πολύ "άγριο" έτος για τη Μ.Βρετανία καθώς σημειώθηκαν 24,043 βιασμοί και 500 χιλ. σεξουαλικά εγκλήματα.  Δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις, Βρετανοί πακιστανικής καταγωγης.
Πλειοψηφία των θυμάτων; Κορίτσια απο 12 εώς 18 ετων.
Υπήρχαν πόλεις οπως το Rotherham όπου 1400 παιδιά έπεσαν θύμα βιασμού απο συμμορίες Πακιστανών, αλλά οι αρχές έκαναν τα στραβά μάτια.....
Μέχρι που έσπασε το απόστημα. Η συγκλονιστική μαρτυρία μιας

γυναίκας που επί χρονια είχε δώσει στις αρχές στοιχεια για τους βιασμούς, αλλά αυτες δεν ασχολήθηκαν, συγκλόνισε την Βρετανια. Είχε δώσει μεχρι και διευθύνσεις.
Το προφίλ των δραστών όμως ειναι αυτο που πραγματικά αποκαλύπτει την αλήθεια:
Ο 61χρονος Shabir Ahmed, δούλευε ντελιβεράς για δυο εστιατόρια. Καταδικάστηκε για τον βιασμό 47 παιδιών και εφήβων, που έπεφταν στα χερια του ακομα και ζητώντας φαΐ κατα την διαρκεια της βάρδιας του.
Όταν επιτέλους καταδικάστηκε, απεκάλεσε τον δικαστή «μπάσταρδο ρατσιστή»!!! Ενώ για τα άτυχα κορίτσια δήλωσε πως «ηταν ανήθικες και άπιστες πόρνες που τα ήθελαν»!
Θυμίζει την δηλωση του μουφτή στο Σίδνεϊ όταν αποκαλύφθηκε η μεγαλη σπείρα ισλαμιστών που διέπραξε μαζικούς βιασμούς. Από «άμβωνος» υπερασπίστηκε τα κτήνη λέγοντας: «Δεν φταίνε τα παιδιά μας, αλλά αυτές. Κυκλοφορούν χωρίς να καλύπτουν το σώμα τους. Και κρέας να αφήσεις ξεσκέπαστο στον δρόμο, θα το φάνε οι γάτες».


πηγή: tofanari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου