Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ο κώδικας Σαρίας του Ισλαμικού Κράτους - Μαστιγώματα, λιθοβολισμοί και ακρωτηριασμοί για τους παράνομους

Το Ισλαμικό Κράτος συνέταξε τον «Κώδικα Σαρίας» που αφορά στις ποινές που θα αποδίδονται στους παράνομους. Ο κώδικας θα επιβάλλεται, όπως αναφέρεται, σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της οργάνωσης, σε Ιράκ και Συρία.
Ο κώδικας προβλέπει 80 μαστιγώματα για κατανάλωση αλκοόλ και ακρωτηριασμό ενός χεριού για κλοπή.
Όσοι κατηγορούνται για μοιχεία θα σκοτώνονται δια λιθοβολισμού και ο έτερος ερωτικός παρτενέρ θα μαστιγώνεται 100 φορές εάν είναι παντρεμένος ή θα εξορίζεται εάν είναι ανύπαντρος.

Όσοι καταδικάζονται για σοδομισμό (που είναι η ομοφυλοφιλία κατά τους τζιχαντιστές) αλλά και οι κατάσκοποι των μη πιστών μουσουλμάνων θα θανατώνονται. Για τους συνεργούς σε ληστείες, σύμφωνα με τον ίδιο κώδικα, προβλέπεται ακρωτηριασμός του δεξιού χεριού και του αριστερού ποδιού.

Η ποινή για τρομοκρατία είναι η εξορία.

Τον κώδικα Σαρίας τον παρουσίασε ο βρετανικός Independent μέσω ρεπορτάζ του και έως σήμερα δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι είναι πλαστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου