Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Συμμορία Βλαστού: Τι βρέθηκε στα σπίτια τους - Πού έκρυβαν τα χρήματα

Συμμορία Βλαστού: Τι βρέθηκε στα σπίτια τους - Πού έκρυβαν τα χρήματα

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στα κελιά των εμπλεκομένων - Σχεδόν σε όλους τους κρατούμενους βρέθηκαν στικάκια (USB), ενώ βρέθηκαν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα αυτοσχέδιο πριόνι

Ιδιόχειρα σχεδιαγράμματα φυλακών, χρήματα κριμένα σε ντουλάπες και πίσω από της ηλεκτρικές συσκευές, όπλα, σφαίρες, πιστόλι εκτόξευσης αερίων, μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων, ασυρμάτους, άπειρο αριθμό κινητών τηλεφώνων και σφραγίδες, είναι μερικά από αυτά που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής κατά τις αλλεπάλληλες έρευνες που πραγματοποίησε στα σπίτια των εμπλεκομένων.

Ακόμη, έξω από την κατοικία της Αδαμαντίας Αγγελέτου, δικηγόρου του Παναγιώτη Βλαστού, βρέθηκε και κατασχέθηκε η ασημί MERCEDES του Βλαστού.

Αναλυτικά, έγιναν, μεταξύ των άλλων, έρευνες και κατασχέσεις στα σπίτια των εξής εμπλεκομένων:

Παναγιώτα ή Πένυ Καρπούζου
Κατά την κατ΄ οίκον έρευνα που έγινε στις 16 Ιανουαρίου 2015 στο σπίτι της Παναγιώτας ή Πένυ Καρπούζου, πρώην γυναίκας του Παναγιώτη Βλαστού, στο Χαλάνδρι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ των άλλων, 6 βιβλιάρια Τραπεζικών λογαριασμών στο όνομα Αντωνίου και Μάρκου Βλαστού, όπως και δύο χειρόγραφα σχεδιαγράμματα που απεικονίζουν κατόψεις φυλακών (Βλ. σχετικές φωτό), χειρόγραφο σημείωμα με κωδικοποιημένα γράμματα και αριθμούς, χειρόγραφα σημειώματα στα οποία αναγράφονται οχήματα, έξι κάρτες SIM με αντίστοιχους αριθμούς κινητών τηλεφώνων.
 
Ιωάννα Χήρα
Στην κατ΄ οίκον έρευνα που έγινε στις 16 Ιανουαρίου 2015 στο σπίτι της Ιωάννας Χήρα, γυναίκας του Παναγιώτη Βλαστού, εμπλεκόμενης στο κύκλωμα, μεταξύ των άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό 130.700 ευρώ κρυμμένο σε κρύπτη στο κάτω μέρος της ντουλάπας υπνοδωματίου, 200.000 ευρώ κρυμμένο πίσω από την ηλεκτρική κουζίνα, 600 ευρώ μέσα σε μεταλλικό κουτί πάνω στο ψυγείο της κουζίνας, 800 ευρώ μέσα σε λευκό φάκελο, μια φωτογραφία που απεικονίζει την εξωτερική όψη των φυλακών Τρικάλων.

Γεώργιος Σκάλκος
Στην έρευνα που έγινε στην κατ΄ οικία του Γεωργίου Σκάλκου στον Πειραιά (16 Ιανουαρίου 2015) μεταξύ των άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 5 κινητά τηλέφωνα, 7 κουτιά που περιείχαν 350 φυσίγγια των 9 mm, 2 κουτιά που περιείχαν 100 φυσίγγια των 9 mm, 2 γεμιστήρες των 18 φυσιγγίων
 
Αδαμαντία Αγγελέτου
Στην κατοικία (Πειραιάς) της Αδαμαντίας Αγγελέτου, δικηγόρου του Παναγιώτη Βλαστού, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε το ασημί αυτοκίνητο του Παναγιώτη Βλαστού μάρκας MERCEDES και κατασχέθηκε, όπως επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο της δικηγόρου, μάρκας PEUGEOT 308. Ακόμη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευή καταμέτρησης χαρτονομισμάτων, 7 κινητά τηλέφωνα.

Γεώργιος Βερεσές
Στην κατοικία του Γεωργίου Βερεσέ έγινε έρευνα και κατασχέθηκαν, 1.000 ευρώ τα οποία ήταν μέσα σε λευκό φάκελο στην ντουλάπα υπνοδωματίου. Την ύπαρξη των χρημάτων υπέδειξε ο Βερεσές.

Πέτρος Λασιθιωτάκης
Κατά την έρευνα στην κατ΄ οικία του Πέτρου Λασιθιωτάκη στην Πετρούπολη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα και ένα ακόμα στο αυτοκίνητό του.

Μαρία Μουζακίτη
Κατά την έρευνα στην κατοικία της Μαρίας Μουζακίτη στην Κέρκυρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ των άλλων,ένα πιστόλι με γεμιστήρα των 5 φυσιγγίων διαμετρήματος 6,35 mm, 13 φυσίγγια διαμετρήματος 6,35 mm, 8 σελίδες με ενδείξεις κινήσεων τραπεζικών λογαριασμών.

Ευριδίκη Χριστοδουλοπούλου
Δύο ασύρματοι και μια σφραγίδα που έφερε ονοματεπώνυμο (Κ.Γ.) εφοριακού υπαλλήλου, δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος των ετών 2006, 2006 και 2009 στις οποίες είχαν τεθεί οι σφραγίδες του επίμαχου εφοριακού υπαλλήλου. Είναι μερικά από τα ευρήματα κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία της Ευριδίκης Χριστοδουλοπούλου στο Περιστέρι Αττικής.

Mohamed Samou
Κατά την κατ΄ οίκον έρευνα στο σπίτι του Σύριου Mohamed Samou στο Χαλάνδρι Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ των άλλων, 5 φυσίγγια διαμετρήματος 3,80mm, 3 φυσίγγια διαμετρήματος 6.35 mm, ένα πιστόλι εκτόξευσης αερίων με λειτουργία αμπούλας, σπρέι εκτόξευσης χημικών ουσιών, ρόπαλο, σπαθί με λάμα 48 εκατοστών, αντιασφυξιογόνα μάσκα,δύο ασυρμάτους.

Αικατερίνη Σκαφτούρου
Τίποτα αξιόλογο δεν βρέθηκε κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία (στο Σχιστό) της Αικατερίνης Σκαφτούρου, μητέρας του Γιάννη Σκαφτούρου που είναι κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού και του Βασίλη Σκαφτούρου που είναι κρατούμενος στις φυλακές Λαρίσης.


Έρευνες στις φυλακές
Έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στα κελιά των εμπλεκομένων. Σχεδόν σε όλους τους κρατούμενους βρέθηκαν στικάκια (USB) και αρκετοί είχαν πάνω από ένα. Επίσης, βρέθηκαν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι (σε κελί των φυλακών Γρεβενών ) και ένα αυτοσχέδιο πριόνι (στο κελί Α-24 των φυλακών Κορυδαλλού) και πολλές σημειώσεις με αριθμούς τηλεφώνων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου