Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αυτές είναι οι 3 απόλυτες τροφές για να νιώθετε ξεκούραστοι

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο; Ξεχνάτε και έχετε έλλειψη προσοχής; Πονάτε; Εδώ σας έχουμε τρεις υπερτροφές για να «ξεκουραστείτε». Για να αντιμετωπίσετε την κούραση το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενσωματώσετε στη διατροφή σας αυτές τις τροφές και θα ξαναβρείτε την φόρμα σας!

Μέλι: πρόκειται για την πιο θρεπτική τροφή. Είναι παραγωγός ενέργειας και μας βοηθάει να νικήσουμε την κούραση χάρη στην σύνθεσή του που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β και μέταλλα.

Βρώμη: βοηθά τον μεταβολισμό μας και αν την καταναλώνουμε τακτικά τονώνει τον θυρεοειδή και μας δίνει ενέργεια.

Σπιρουλίνα: πρόκειται για ένα αντιοξειδωτικό φύκι που έχει πάρα πολλές αρετές. Μια από αυτές είναι ότι δίνουν ενέργεια στους αθλητές, σε αρρώστους και σε αυτούς που κουράζονται. Αποτελείται από πολλά θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες, μέταλλα και μικροθρεπτικά συστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου