Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΖΑΝ

Συνελήφθη ο άντρας που είχε σκοτώσει την ζωγράφο στη ΝάξοΣυνελήφθη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ρίου ο 31χρονος Αλβανός που είχε σκοτώσει τον περασμένο Οκτώβρη την 59χρονη εικαστικό Κατερίνα Ζαζάνη στη Νάξο. Δεν αποκλείεται ο ίδιος να εμπλέκεται και σε άλλες δολοφονικές ενέργειες. Η σύλληψή του έγινε σε συνεργασία της Ασφάλειας Πατρών με το τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής. Και αυτό γιατί το αποτύπωμα του Αλβανού είχε ταυτοποιηθεί σε διάρρηξη που είχε γίνει στην Πάτρα. Ετσι τον εντόπισαν σε σπίτι στον Αγιο Βασίλειο και τον συνέλαβαν σήμερα το πρωί. Ο 31χρονος Αλβανός εργάτης -με τα χίλια (!) ονόματα...
- εμφανίζεται να έχει πλούσιο «βιογραφικό» στην παρανομία, ενώ έχουν εκδοθεί εναντίον του εντάλματα σύλληψης για δολοφονίες ηλικιωμένων.
Ο  δράστης άφηνε την προσωπική του σφραγίδα σε κάθε έγκλημα, αφού τα θύματα, για τα οποία είχε δουλέψει, βρέθηκαν καθισμένα σε καρέκλα, δεμένα χειροπόδαρα και έχοντας περασμένα στον λαιμό τους σαν θηλιές υφάσματα, ενώ είχαν υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Μάλιστα φαίνεται πως  εμπλέκεται σε τουλάχιστον δύο ληστείες ηλικιωμένων μετά φόνου, στη Μεσσηνία το 2011 και στην Αρκαδία το 2013.
Στο έγκλημα της Νάκου η εικαστικός είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Γαλανάδο της Νάξου με δεμένα τα χέρια της και στο λαιμό της υπήρχε τυλιγμένο ύφασμα.
Τη γυναίκα αναζητούσε για μέρες ο γιος της, ο οποίος επικοινώνησε με την αστυνομία. Στη συνέχεια, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας που δεν βρίσκεται μέσα στον οικισμό αλλά σε μικρή απόσταση από αυτόν, επάνω σε ένα λόφο, πήγε φιλικό πρόσωπο, το οποίο κατάφερε να μπει μέσα και να βρει την 59χρονη νεκρή.
Η γυναίκα βρέθηκε με δεμένα χέρια κι ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου