Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Λε Πεν κατά Τσίπρα: "Υποτάχθηκε πλήρως σε ΕΕ και Γερμανία"


lepen
Δριμεία κριτική ασκεί στην ελληνική κυβέρνηση η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς, Μαρίν Λε Πεν, τονίζοντας ότι "η συμφωνία που επιτεύχθηκε επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε το ευρώ και κατά συνέπεια πρόδωσε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις".
Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, σε ανακοίνωση του κόμματός της με τίτλο "Η Ελληνική υποταγή επιβεβαιώνει την ανάλυσή μας για το ευρώ", η Μαρίν Λε Πεν υπογραμμίζει ότι "η υποταγή σε ΕΕ και Γερμανία είναι πλήρης και στοιχηματίζουμε ότι η κυβέρνηση θα γίνει πολύ γρήγορα αντιδημοφιλής" και
προσθέτει: "Υπό το φως της ελληνικής περίπτωσης, οι Γάλλοι αντιλήφθηκαν πλήρως ότι στο εξής υπάρχει πλήρης ασυμβατότητα μεταξύ του ευρώ και της δημοκρατίας από τη μία και του ευρώ και της ευημερίας από την άλλη. Κατά τα πρότυπα μερίδας του ΣΚ, του UMP και του Ζαν Λυκ Μελανσόν, όσοι πωλούν στους Γάλλους μια «άλλη πολιτική» χωρίς να λογαριάζουν να δώσουν στη Γαλλία τα μέσα για την κυριαρχία της, ιδίως νομισματική και δημοσιονομική, ψεύδονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου