Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Περίγελως της Ευρώπης οι «σκληροί» του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α

Μια ελληνική παροιμία λέει πως «με πo... δεν βάφονται αυγά» και αυτή φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση των καρνάβαλων του Σύριζα, οι οποίοι προ των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, μασκαρεύτηκαν αντιμνημονιακοί, για να πετάξουν κατόπιν τις αντιμνημονιακές μάσκες και
να υπογράψουν την απρόσκοπτη συνέχιση του Μνημονίου!

   Μπορεί στην Ελλάδα τα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης να κρατούν το πεδίο θολό, αποφεύγοντας να κάνουν ευθέως λόγο για την συναίνεση δια της υπογραφής Σύριζα για τη διατήρηση του μνημονιακού προγράμματος, εντούτοις στην Ευρώπη όχι μόνο το ομολογούν ξεκάθαρα αλλά ειρωνεύονται κιόλας τους μασκαράδες του Σύριζα, οι οποίοι παρουσιάζονται στην Ελλάδα ως λύκοι, ενώ στις συναντήσεις με τους ευρωπαίους αξιωματούχους μετατρέπονται σε αρνάκια.

   Χαρακτηριστική αυτής της πραγματικότητος, η δήλωση Ντάισελμπλουμ στην επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για το θέμα της Ελλάδας. Ενώπιων λοιπόν των ευρωβουλευτών-μελών της επιτροπής, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε το εξής: «η παράταση του υφιστάμενου προγράμματος για την Ελλάδα έχει συμφωνηθεί, θα δούμε όμως πώς θα το ονομάζουμε»!

   Η αναφορά Ντάισελμπλουμ στη συμφωνία παράτασης του υφιστάμενου προγράμματος και η ειρωνεία σχετικά με το όνομα αυτού, προκάλεσε το ξέσπασμα γέλιων στην αίθουσα, το οποίο προφανώς απευθυνόταν στους «επαναστάτες» του Σύριζα που «διαπραγματεύτηκαν σκληρά» με τους δανειστές, παρότι είχαν εξαρχής διακηρύξει πως δεν διαπραγματεύονται με το σαθρό οικοδόμημα της Τρόικα.

   Τελικά όχι μόνο διαπραγματεύτηκαν με την Τρόικα, αλλά αποδέχτηκαν πειθήνια και τις απαιτήσεις της, αποσπώντας αναμενόμενα και φυσιολογικά την περιφρόνηση και απαξίωση όλης της Ευρώπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου