Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Βότανα Γερόντων από το Άγιο Όρος - Σκόρδο - Σιβηριανό Τζίνσενγκ

skordo ginseng
Το σκόρδο είναι ένα φαρμακείο από μόνο του, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πολλά προβλήματα και είναι γνωστό για την έντονη οσμή και τη γεύση του.
Καταπολεμά τις μολύνσεις, ελαττώνει τη χοληστερίνη, βοηθά στην υψηλή πίεση (ρυθμίζει το κυκλοφοριακό), μειώνει το σάκχαρο στο αίμα. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί ως αντιβιοτικό και απαλλάσσει τον οργανισμό από εντερικά
παράσιτα.
Έχει παρατηρηθεί σε έρευνες ότι όταν λαμβάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα 5 - 6 μήνες, τότε ελαττώνει τη χοληστερίνη και μειώνει την πίεση του αίματος.
Προέρχεται από την κεντρική Ασία και σήμερα καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο.
Δείτε τις ευεργετικές του ιδιότητες:
-Βοηθάει την υπέρταση και τα τριγλυκερίδια
-Καταπολεμάει τις νευραλγίες και την αρτηριοσκλήρωση


Σιβηριανό Τζίνσενγκ

Το σιβηριανό τζίνσενγκ είναι ιθαγενές φυτό της Ρωσίας και της Ιαπωνίας. Καλλιεργείται και παίρνουμε τη ρίζα του το φθινόπωρο.
Το σημαντικό στη χρήση του τζίνσενγκ είναι ότι έχει την ιδιότητα να θεραπεύει την κλονισμένη υγεία.
Λειτουργεί ως διεγερτικό της αντίστασης του στρες και μειώνει το άγχος. Βοηθάει το σώμα να αντιστέκεται στο κρύο, στις μολύνσεις και σε πολλά άλλα.
Δείτε τις ιδιότητές του:
-Προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα
-Είναι τονωτικό και διεργετικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου