Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ουκρανός δήμαρχος φόρεσε στο μπράτσο του την ελληνική σημαία!

Ουκρανός δήμαρχος φόρεσε στο μπράτσο του την ελληνική σημαία!

Άρωμα Ελλάδας είχε η συνέντευξη τύπου του νέου δημάρχου του κατεστραμμένου από τις μάχες, Ντεμπάλτσεβο, στην Ανατολική Ουκρανία, Αλεξάντρ Αφέντικωφ. Ο Αφέντικωφ εμφανίστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, έχοντας στο αριστερό μπράτσο του την ελληνική σημαία. Όταν ρωτήθηκε γιατί, απάντησε ότι είναι ελληνικής... καταγωγής, Ελληνας έκτης γενιάς, ενώ σημείωσε ότι στην Ουκρανία, και ειδικά στη Μαριούπολη, ζουν πάνω από εκατό χιλιάδες Έλληνες. Το
Ντεμπάλτσεβο κατελήφθη από «φιλορώσους» αυτές τις ημέρες, ενώ ο ουκρανικός στρατός υπέστη βαρύτατες απώλειες. Μάλιστα, κατελήφθη παρ’ ότι είχε ανακοινωθεί εκεχειρία. Η κύρια αποστολή τώρα του Αφέντικωφ είναι να ανοικοδομηθεί η πόλη, η οποία έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή, έχει πολλά θύματα, ενώ εκτιμάται ότι το 50% του πληθυσμού έφυγε για να γλυτώσει από τις μάχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου