Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΖΕΦΥΡΙ: Τραυματίας Αστυνομικός από σκάγια σε έλεγχο οχήματος


peripoliko1 e1361959864422

Της Νάντιας Αλεξίου

Εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αστυνομίας του ΑΤ Ολυμπιακού Χωριού, όταν δέχθηκε πυρά από κυνηγετικό όπλο, κατά τον έλεγχο οχήματος, από ταράτσα οικίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κ τραυματίας Αστυνομικός, φέρει τραύματα από σκάγια διασποράς στο μάγουλο και το πρόσωπο. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, στο Ζεφυρι Αττικής, ακινητοποίησε όχημα για έλεγχο, ενώ είχε ενημερώσει
το κέντρο για τον έλεγχο. Σε συνδρομή μετέβη στο σημείο όχημα του ΑΤ Ολυμπιακού Χωριού. Το πλήρωμα των Αστυνομικών, αποβιβάστηκαν από το όχημα, για να συνδράμουν στον έλεγχο τους συναδέλϕους τους. Άτομο το οποίο διαμένει στην περιοχή, από την ταράτσα του ακινήτου στο οποίο διαμένει, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά των Αστυνομικών. Από τα σκάγια, τραυματίσθηκε ο Αστυνομικός του περιπολικού. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, φέρει τραύματα στο.μάγουλο και το πρόσωπο, με την κατάστασή του μα κρίνεται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου