Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε χιονισμένη τη Βασιλεύουσα- Εικόνες

kwn1

Σε λευκό κλοιό η Κωνσταντινούπολη για δεύτερη μέρα.
Ένα λευκό πέπλο έχει καλύψει την Κωνσταντινούπολη, η οποία το τελευταίο διήμερο πλήττεται από πρωτοφανές ισχυρές χιονοπτώσεις. Είναι οι χειρότερες που πλήττουν την περιοχή τα τελευταία 28 χρόνια.
Οι χιονοπτώσεις θα συνεχίσουν να πλήττουν την Κωνσταντινούπολη έως αύριο, Παρασκευή. Αεροπλάνα καθηλωμένα στο έδαφος, ο Βόσπορος κλειστός για τα πλοία.




kwn2


Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν οι σφοδρές χιονοπτώσεις - Παρέλυσε η Κωνσταντινούπολη:
Το ύψος του χιονιού έχει φθάσει τα 70 εκατοστά σε ορισμένες συνοικίες της πόλης, όπου τα σχολεία παρέμειναν κλειστά και την Πέμπτη -όπως και την Τετάρτη.
Χάος προκλήθηκε στις μετακινήσεις, ιδίως στο οδικό δίκτυο της πόλης. Πολλοί από τους κατοίκους της πόλης των 15 εκατομμυρίων αναγκάστηκαν να περπατήσουν για να πάνε στη δουλειά, εξαιτίας του χιονιού.
Οι παγωμένοι δρόμοι είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν περισσότερα από 800 ατυχήματα από την Τρίτη.
Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines (ΤΗΥ) ανακοίνωσε στον ιστότοπό της την ακύρωση όλων των πτήσεων εσωτερικού κατά τη διάρκεια της ημέρας από και προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και τη ματαίωση περισσότερων από 200 πτήσεων εξωτερικού από και προς την πόλη.
Το Ατατούρκ έκλεισε προσωρινά το πρωί της Πέμπτης και ξανάνοιξε λίγες ώρες αργότερα.
Η THY ακύρωσε επίσης κάποια από τα δρομολόγιά της από το αεροδρόμιο Σαμπίχα Γκιοκτσέν στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.


kwn3


kwn4


kwn5

kwn7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου