Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζονται να αφήσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες την ώρα που πλημμυρίδα παράνομων αλλοδαπών βρίσκεται «προ των πυλών»


AAA-C


Την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αφήσει ελεύθερους χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης εξαιτίας της «ντροπής» που νιώθει ο αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Γιάννης Πανούσης σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που κατέκλυσαν τη χώρα το 2014.

Πιο συγκεκριμένα το 12μηνο του 2014 «συνελήφθησαν» για παράνομη είσοδο στη χώρα 77.163 άτομα έναντι 43.002 το 2013. Και τα στοιχεία αυτά αφορούν μόνο εκείνους που εντοπίστηκαν.

Τίποτα δε δείχνει ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Αντίθετα αυτή θα επιδεινωθεί.

Η απόφαση του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ να μετατρέψει τα κέντρα κράτησης σε «ελεύθερες ζώνες φιλοξενίας» συνιστά ευθεία προσβολή στον Έλληνα πολίτη ο οποίος αγωνίζεται και παλεύει να παραμείνει στη χώρα του και να μην την εγκαταλείψει.

Με την απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι θα πλέον θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο μεγάλο κέντρο φιλοξενίας που ονομάζεται Ελλάδα, θα επιδεινωθεί ακόμη πιο πολύ το πρόβλημα της ασφάλειας αλλά και αυτό της μάστιγας του πολυπολιτισμού.

Ο Γ. Πανούσης αναφερόμενος στην αυτοκτονία κρατουμένου στην Αμυγδαλέζα δήλωσε:

«Ήρθα να εκφράσω την ντροπή μου.

Τα κέντρα κράτησης τελειώνουν.

Το είπαμε πριν από τις εκλογές, το είπαμε και στη Βουλή ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί.

Θέλουμε μόνο λίγες ημέρες».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πέρα από την «ντροπή» του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ και τα άλλα ζητήματα που αφορούν μόνο τον ίδιο τον συναισθηματικό του κόσμο και κανένα άλλο, ο ελληνικός λαός απαιτεί λύσεις «εδώ και τώρα» για τη μάστιγα αυτή της λαθρομετανάστευσης σε μια χώρα που ουδείς γνωρίζει πόσοι αλλοδαποί βρίσκονται στη χώρα.

Η πρόκληση όμως απέναντι στο κοινό αίσθημα του λαού  συνεχίστηκε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου η οποία δήλωσε πως  “Η Αμυγδαλέζα θα κλείσει τάχιστα” χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες που θα υπάρξουν για την κοινωνική συνοχή η απώλεια κάθε αποτρεπτικού μέτρου.

Το καταπληκτικά της νέας κυβέρνησης και του «συναισθηματικού» υπουργού όμως δεν σταματούν εδώ.

Διαβάστε τις είπε για τον φράχτη του Έβρου σε συνομιλία του με δημοσιογράφους:

Σχετικά με τον φράκτη του Έβρου, που έπεσε λόγω της κακοκαιρίας, τι λέτε;

Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ: Είπα ότι πρέπει να υπάρχει φράκτης.

Πείστηκα όμως από ένα επιχείρημα:

Ότι δεν μπορούν να μην υπάρχουν ανοίγματα για ασφαλή διέλευση των προσφύγων.

Αυτό με έπεισε.

Μιλάτε για ασφαλή διέλευση προσφύγων λοιπόν. Θα υπάρχει φράκτης με ανοίγματα;

Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ: Έχω πειστεί για την ανάγκη ανοιγμάτων, όπου όσοι θα περνάνε θα ελέγχονται.

Δεν θα έχουμε τότε παράνομους μετανάστες. Θα έχουμε πρόσφυγες»(!)

Εδώ η επιστήμη της λογικής απλά σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός για τις δηλώσεις αυτές. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου