Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Νέες αποκαλύψεις στο θέμα Κατρούγκαλου: Ο Δήμος προσέλαβε το γραφείο του για να κάνει προσφυγή κατά του Δημοσίου ενώ ήταν ήδη υπουργός

katrougkalos

  Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φώς της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο.
Νέες αποκαλύψεις- και συγκεκριμένα ένα έγγραφο από το Δήμο της Λάρισας - έρχονται να ανάψουν ξανά φωτιές μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τα συμφωνητικά με προμήθεια.
Όπως μεταδίδει το larissanet.gr, ο Δήμος Λάρισας παρέδωσε στο γραφείο του υπουργού ( «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΜΥΒΟΥΛΟΙ») την εντολή να ασκήσει προσφυγή ενάντια στην απόφαση της τότε ΓΓ Αποκεντρωμένης

Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία είχε ληφθεί στις 22 Οκτωβρίου 2014.
Με εκείνη την απόφαση κρίθηκε παράνομη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας να μην στείλει έγγραφο στο υπουργείο Εσωτερικών με τα στοιχεία που αφορούσαν τις μετατροπές των συμβάσεων των δημοτικών υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου σε αορίστου χρόνου.
Σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Λαρισαίων τόσο η υπόθεση της προσφυγής κατά της απόφασης Γερακούδη όσο και οι επιβαλλόμενες από τους νομικούς Αιτήσεις Ακύρωσης της διαδικασίας ανατέθηκαν στο δικηγορικό γραφείο «Κατρούγκαλος & Συνεργάτες».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ημερομηνία της ανάθεσης είναι 12 Φεβρουαρίου 2015, δηλαδή όταν ο κ. Κατρούγκαλος είχε ήδη ορκιστεί στην κυβέρνηση.
Ωστόσο από χθες ο Κατρούγκαλος, έσπευσε να δηλώσει ότι σταμάτησε να ασκεί τη δικηγορία από την περασμένη άνοιξη όταν και εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.


katrougkalos1

katrougkalos2


Άγρια αντιπαράθεση σήμερα το πρωί μετααξύ του κ. Κατρούγκαλου και του Βασίλη Χιώτη: 

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον διευθυντή του ΒΗΜΑ FM, Βασίλη Χιώτη,mε αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας για «σκάνδαλο».

Συγκεκριμένα το σκάνδαλο αφορούσε σε δικηγορική προμήθεια 12% για να επαναπροσλάβει στο Δημόσιο απολυμένους υπαλλήλους.


Απ΄την πλευρά του ο κ. Κατρούγκαλος κλήθηκε στο MEGA να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με το θέμα αυτό και ανέλυσε όσα είπε χθες το βράδυ στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.


Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο κ. Χιώτης, ο οποίος επιτέθηκε στον κ. Κατρούγκαλο λέγοντας ότι «Το σκάνδαλο έχει επιβεβαιωθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Τρέξατε να κατοχυρώσετε τα λεφτά όταν γίνατε υπουργός. Εγώ λέω όλα τα ψέματα, αλλά στην πορεία θα δούμε ποιος τα λέει. Έχετε κάνει τσιφλίκι σας το υπουργείο. Κάνετε δεξιώσεις στους διαθέσιμους. Δεν εκπροσωπούσατε εσείς όσους απολυμένους είχατε αναλάβει, αλλά τους δώσατε σε συνεργάτες σας. Είναι ηθικό αυτό;»


Ο κ. Κατρούγκαλος ισχυρίστηκε ότι: «Ο Χιώτης δεν λειτουργεί μόνος του, αλλά βάσει εντολών και συμβολαίου με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αυτό είναι κάτι που προφανώς θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.


Όταν ο κ. Χιώτης ισχυρίστηκε ότι «Όλοι σας κατήγγειλαν, μόνο το ΚΚΕ και ο Καμμένος δεν σας έχουν καταγγείλει ακόμη», ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε: «Το ΚΚΕ δεν αποτελείται από θλιβερά υποκείμενα και συκοφάντες όπως εσείς». Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα αναρτήσει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για το θέμα στο facebook.


Ωστόσο, ερωτήματα προκάλεσε η ερώτηση από τον διευθυντή του ΒΗΜΑ FM προς τον υπουργό για πιθανή επαναπρόσληψη απολυμένων της Αγρογής, ερώτηση στην οποία ουσιαστικά δεν απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου