Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Βαρύς οπλισμός σε σπίτι και σε αποθήκη βρέθηκε στη Λακωνία

Βαρύς οπλισμός σε σπίτι και σε αποθήκη βρέθηκε στη Λακωνία
Συνελήφθη ένας 63χρονος άνδρας - Αναμένεται η βαλλιστική εξέταση του οπλοστασίου - Ερευνάται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειεςΛυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να βάλουν μπροστά τη βαλλιστική εξέταση του οπλοστασίου που βρήκαν στο σπίτι, την αποθήκη και το ποιμνιοστάσιο ενός 63χρονου στην Αρεόπολη Λακωνίας.

Για τη σύλληψη του κατόχου του, οργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών από τα τμήματα Γυθείου, Περιφερείας Σπάρτης και την Ο.Π.Κ.Ε., που έκαναν ταυτόχρονες έρευνες στα τρία διαφορετικά σημεία για να μην υπάρξει πιθανότητα κάποιος να προλάβει να απομακρύνει τον παράνομο οπλισμό, που ήταν ιδιαίτερα βαρύς και ερευνάται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Συνολικά, κατασχέθηκαν πέντε πολεμικά τυφέκια δυο εκ των οποίων Καλάσνικοφ, 170 γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων, τέσσερα πιστόλια με γεμιστήρες και άλλοι 14 γεμιστήρες πιστολιών, δύο περίστροφα, 3.219 φυσίγγια πολεμικών τυφεκίων και 6.352 φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, τρεις κάνες, δύο κοντάκια και τέσσερις χειρολαβές πολεμικών τυφεκίων, τέσσερις κάνες κυνηγετικών όπλων και μία κάνη περιστρόφου! Ο 63χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου με βαριές κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου