Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Απούσα η ΧΑ από τη Βουλή παρών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος

Μούγγα για τους λάθρο... Μούγγα για τους αναρχοάπλυτους που αλωνίζουν στην Αθήνα... μόνο γλύψιμο στον ΣΥΡΙΖΑ... εύγε πατριώτες του κ@λου...
Στην πρώτη τοποθέτησή του μετά την αποφυλάκισή του ο υπόδικος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος και εν όψει της δίκης της 20ής Απριλίου, επέλεξε να δώσει τα εύσημα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να επιτεθεί στη ΝΔ και να μην αναφερθεί καθόλου στο θέμα της απελευθέρωσης των λαθρομεταναστών και της ασυδοσίας που επιτρέπεται στους αναρχοάπλυτους. Μάλιστα μιλώντας μετά τον αρχηγό της ΝΔ επέλεξε να του επιτεθεί σφοδρά λέγοντας ότι στις 25 Ιανουαρίου ο λαός ψήφισε κατά του μνημονίου. «Αν όπως είπε ο κ. Σαμαράς, η χώρα οδηγηθεί στα βράχια, το επέλεξε ο λαός με πλήρη ευθύνη. Κι αν δεν το είχε αντιληφθεί, φρόντισε να το πει η ΝΔ με την προεκλογική προπαγάνδα και τα σποτ της κινδυνολογίας ότι θα κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ και θα σταματήσει η καταβολή των μισθών. Άρα, ο λαός εν πλήρη γνώσει ανέλαβε την ευθύνη να ρίξει τη χώρα στα βράχια, όπως ισχυρίζονται ότι θα συμβεί», πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Επίσης, είπε ότι τα νομοσχέδια της κυβέρνησης για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις είναι πράγματι μονομερείς ενέργειες εκ μέρους της κυβέρνησης, αλλά όπως πρόσθεσε «όσο υπάρχει η δανειακή σύμβαση με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας έχουμε μνημόνιο». Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι «μίλησε για ορδές λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει τις πόλεις». «Τι παραπάνω είχαμε πει εμείς, που η κυβέρνησή του μας χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση για αυτά τα λόγια;», διερωτήθηκε.

Όσον αφορά την κυβέρνηση είπε ότι «θα δούμε τα μέτρα που θα προτείνει η κυβέρνηση -ήδη κάποια έχουν κυκλοφορήσει», τονίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίση και ότι «αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους δεν υπάρχει λύση στο αδιέξοδο». «Μόνο αν μειωθεί το χρέος μόνο τότε θα υπάρξει μέλλον», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου