Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ! Τσακαλώτος: Δημιουργούμε ασάφεια για να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για ρήξη-Δεν καταργείται ακόμα ο ΕΝΦΙΑ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στο Star ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Σκοπίμως δημιουργούμε ασάφεια για να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για ρήξη», τόνισε αρχικά και υποστήριξε ότι τα τεχνικά κλιμάκια αισθάνονταν τα μέτρα του μνημονίου “σαν το μωρό τους”.

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δυνατόν να παρθούν υφεσιακά μέτρα και τόνισε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι πάντα η πληρωμή των μισθών και συντάξεων.

Επίσης σημείωσε πως «το μεγάλο ζήτημα στη φορολογία είναι ότι δεν μαζεύουμε τον ΦΠΑ» και ανέφερε πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά δεν βοηθά την οικονομία.

Για τον ΕΝΦΙΑ είπε πως θα καταργηθεί το 2015, υπογραμμίζοντας όμως πως αυτή τη στιγμή «δεν είναι μέσα στη λίστα μεταρρυθμίσεων που συζητάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου