Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Economist:Η Ελλάδα οδεύει αδέξια προς την καταστροφή

economist
Στο τελευταίο άρθρο του ο Economist σημειώνει πως οι Έλληνες οδεύουν αδέξιοι προς την καταστροφή αναφέροντας πώς από την μία στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωνε πως θα παραμείνει σταθερός στα συμφωνηθέντα της 20ής Φεβρουαρίου και από το βήμα της Βουλής διακήρυττε την ανάγκη ψήφισης του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση.
Στο άρθρο σημειώνεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πηγαίνει στις Βρυξέλλες γνωρίζοντας πως το θέμα του θα είναι στο μυαλό όλων.Επιπρόσθετα, το άρθρο του Economist αναφέρει: "Τη στιγμή που η Ελλάδα θα έπρεπε να καταρτίσει ένα σχέδιο διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και στη συνέχεια να το εφαρμόσει, οι υπουργοί

του ΣΥΡΙΖΑ ξοδεύουν το χρόνο τους με το να συμπεριφέρονται ωσάν κλόουν. Ο Τσίπρας ζητάει από τη Γερμανία πολεμικές αποζημιώσεις, ο Καμμένος λέει πως θα ανοίξει τα σύνορα για να φύγουν οι μετανάστες και ο Βαρουφάκης φωτογραφίζεται στο Paris Match. Εντωμεταξύ, το έργο της επίλυσης των προβλημάτων της χώρας δεν έχει καν ξεκινήσει".
Τέλος, σύμφωνα με τον Economist ο Αλέξης Τσίπρας έχει μια πρώτη στην συνάντηση που διοργανώνει ο Ντόναλντ Τουσκ και στην οποία μετέχουν οι Μέρκελ, Ολάντ, Ντράγκι, Γιούνκερ και Ντάισελμπλουμ και μια δεύτερη την επόμενη Δευτέρα που θα συναντηθεί με την Μέρκελ στο Βερολίνο.Ακόμη,το άρθρο εξηγεί: "Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Μέρκελ, ή οποιοσδήποτε άλλος, επιδιώξει να αποκλίνει από τη γραμμή στην οποία η Ευρωζώνη έχει εμμείνει έναντι του ΣΥΡΙΖΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου