Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

NEA ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΣΥΡΙΖΑίος ΓΓ του ΥΕΘΑ είναι υπεργολάβος της Lockheed και ερευνάται από τη δικαιοσύνη!!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα P3-B Orion 50ετίας που ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένος αποφάσισαν πως αξίζουν επένδυση 500 εκ!! Όπως αποκαλύπτει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο ΓΓ, Γ. Ταφύλλης, που διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Υπουργείο Άμυνας είναι υπεργολάβος της Lockheed. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο τύπος αυτός ερευνάται από τη δικαιοσύνη για αθέτηση από την εταιρίας αντισταθμιστικών 31,5 εκ $!!

Και αυτόν ο ΣΥΡΙΖΑ τον έβαλε μαζί με τον Καμμένο να κάνει τη "δουλειά".

Όπως γράφει η εφημερίδα ο φάκελος με τις καταγγελίες εις βάρος του Γιάννη Ταφύλλη διαβιβάσθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, η οποία τον διαβίβασε στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει την έρευνα. Κι αυτόν τον άνθρωπο ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να τον διορίσει από τους πρώτους στις 28 Ιανουαρίου, την επομένη της ορκωμοσίας της κυβέρνησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου