Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ο φόρος Βαρουφάκη στα ΑΤΜ προκάλεσε εκροές 300 εκατ. ευρώ διαμηνύει ο Θεοχάρης

theoxarhs1

Οι δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη περί επιβολής φόρου στις αναλήψεις ΑΤΜ προκάλεσαν μαζική φυγή καταθέσεων, σύμφωνα με τον κ. Χάρη Θεοχάρη.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε για «εκροές Βαρουφάκη» υποστηρίζοντας πως «μόνο 300 εκατ. είναι οι χθεσινές εκροές οι εκροές Βαρουφάκη».
«Στο εξωτερικό, έχουμε ανοιχτή υπονόμευση των διαπραγματεύσεων και του ίδιου του Πρωθυπουργού από τον
Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος το πρωί λέει, ότι έχει ηχογραφήσει τη συνεδρίαση του Eurogroup και το βράδυ λέει, ότι ηχογραφεί τον εαυτό του, ή μόλις χτες το πρωί φορολογεί τα ΑΤΜ (γιατί όχι και τα γκισέ), ενώ το απόγευμα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου διαψεύδεται ο Υπουργός του.
Μόλις σήμερα, η ΕΚΤ δεν αύξησε τον ELA για τις ελληνικές τράπεζες με αστεία δικαιολογία, ότι δεν υπήρξαν σημαντικές εκροές καταθέσεων. Μόνο χθες είχαμε 300 εκ. εκροές. Στον ΦΠΑ από τηλεοράσεως γίνονται δηλώσεις, που είναι αντίθετες με το ενωσιακό δίκαιο. Διαρρέετε το σχέδιο της συμφωνίας στον Τύπο και αυτό ημιτελές με δύο εναλλακτικές για κάθε θέμα και μετά αρνείστε να προχωρήσετε σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου