Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Έξαλλος ο Μήλιος: Καταγγέλλει "νέο Αυριανισμό" τον Σύριζα και προτείνει αθέτηση πληρωμών

mhlios
 Χείμαρρος ήταν ο Γιάννης Μήλιος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καθώς έκανε λόγο για "νέο Αυριανισμό" εντός της παράταξης, ενώ τόνισε πως δέχτηκε μάλιστα χυδαίες επιθέσεις από στελέχη του κόμματος.
"Κάποιοι είπαν ότι δόθηκαν προφορικές υποσχέσεις για εξασφάλιση ρευστότητας -που δεν συμβαίνουν ούτε στα καφενεία- και γράφτηκαν διάφορα σχετικά με μένα, ότι η κριτική που ασκήσαμε προερχόταν από πικρία, και δεχτήκαμε χυδαίες επιθέσεις μέσω του Τύπου" δήλωσε ο Γιάννης Μηλιός που μίλησε για "νέο Αυριανισμό" εντός του ΣΥΡΙΖΑ: "Πάντα χρειάζεται μια νέα Αυριανή και ένας νέος Αυριανισμός αλλά όχι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση είναι σύγκρουση και ο
αντίπαλος πρέπει να φοβάται. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Δεν πρέπει να υπογράψουμε μια Συμφωνία που να μην είναι συμβατή με το πρόγραμμά μας και τις δεσμεύσεις μας και δεν πρέπει να πληρώσουμε αν δεν εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση. Η καθυστέρηση δεν είναι πιστωτικό γεγονός απέναντι σε θεσμικούς δανειστές. Προτείνω την αθέτηση πληρωμών στο πλαίσιο της ζώνης του ευρώ (αν πειστούμε) γιατί εκτιμώ ότι η αλλαγή νομίσματος σε μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα θα προκαλούσε σημαντική μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου