Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρετός στρατιωτικών ασκήσεων- Ανεβαίνει η θερμοκρασία επικίνδυνα μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ

RYPLANES
 Τετραήμερη άσκηση μεγατόνων ανακοίνωσε το Ρωσικό Υπ. 'Αμυνας με 250 (!) πολεμικά αεροσκάφη και 12.000 επίλεκτο στρατιωτικό προσωπικό!
Όπως ανέφεραν Ρωσικά πρακτορεία ενεργοποιήθηκε η Ρωσική στρατιωτική ελιτ και αναμένεται η συμμετοχή 700 οπλικών συστημάτων και θα πραγματοποιηθούν βολές πυραύλων τύπου Κρουζ.
Η άσκηση θα λάβει χώρα με εντολή του Προέδρου Πούτιν με στόχο τον έλεγχο ετοιμότητας των Ρωσικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ασκήσεις πραγματοποιούνται ως
απάντηση στη μεταφορά και συγκέντρωση βαρέου οπλισμού της Ουκρανίας στα ανατολικά στην κοινή άσκηση του συνασπισμού Ρουμανίας-Μολδαβίας- ΝΑΤΟ
και στη μεγάλη ΝΑΤΟική άσκηση ArcticChallenge -2015 στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΒορειοΑμερικανικής Συμμαχίας.
Ταυτόχρονα, μετακινούνται προς τα σύνορα με την Ουκρανία , δυνάμεις του Ρωσικού στρατού ενώ στη Μαύρη Θάλασσα, πραγματοποιούνται κοινές ναυτικές ασκήσεις Βουλγαρίας-Ρουμανίας με συμμετοχή Αμερικανικού αντιτορπιλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου