Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το αεροδρόμιο Καστελίου θα γίνει Νατοϊκή βάση

maxhtika
 Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με πηγές, έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση να διευκολύνει τη δημιουργία μιας βάσης, για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη αλλά και για άλλες υπηρεσίες και θεωρούν ότι το πλέον κατάλληλο σημείο είναι το Καστέλλι στην Κρήτη, πιθανόν στον χώρο όπου σχεδιάζεται το νέο αεροδρόμιο. Ελληνες στρατιωτικοί και διπλωμάτες δεν φαίνεται να συμφωνούν και οι σχετικές συζητήσεις έχουν κολλήσει, καθώς οι κυβερνητικές προτεραιότητες είναι διαφορετικές.
Η δημόσια πρόταση του Πάνου Καμμένου για τη δημιουργία βάσης σε νησί του Αιγαίου, και ειδικότερα στην Κάρπαθο, αποσκοπεί, σύμφωνα με διάφορες πηγές, στο ότι το νησί αυτό θεωρείται αποστρατιωτικοποιημένο και αν οι ΗΠΑ
εγκαταστήσουν εκεί μια βάση, ουσιαστικά θα αλλάξει η συζήτηση γύρω από την αποστρατιωτικοποίηση των Δωδεκανήσων, την οποία η Ελλάδα δεν αποδέχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου