Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Βεντέτα μεταξύ γύφτων στην Αγ. Βαρβάρα με εμπρησμούς και επιθέσεις μετά από τροχαίο

Εμπρησμοί και επιθέσεις σημειώθηκαν στην Αγία Βαρβάρα, καθώς ένα τροχαίο έγινε ο λόγος για να ξεσπάσει βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά.
Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ένας 21χρονος έπεσε πάνω σε δύο άλλους Ρομά με το ΙΧ του, στην συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Κρήτης, τραυματίζοντας θανάσιμα έναν 45χρονο και σοβαρά έναν 31χρονο που νοσηλεύεται. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, νωρίτερα υπήρξε φιλονικία ανάμεσα στον οδηγό και τον τραυματία, με τους συγγενείς του 45χρονου θύματος ο οποίος δεν είχε σχέση με τις δύο οικογένειες να υποστηρίζουν ότι ο νεαρός έπεσε σκοπίμως με το αυτοκίνητό του πάνω στους δύο πεζούς.

Ο 21χρονος τράπηκε σε φυγή, ώστε να γλιτώσει από την αστυνομία αλλά και τους συγγενείς που έχουν εξαγριωθεί. Ομως, λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της Παρασκευής, περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημά του στο οποίο έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και υπήρξε ένταση για λίγη ώρα.

Η κατάσταση δεν ηρέμησε τη νύχτα. Αλλα άτομα πυρπόλησαν το σπίτι συγγενικού προσώπου του δράστη, ενώ στην περιοχή βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να αποτρέψουν άλλες ενέργειες και τυχόν συγκρούσεις μεταξύ των Ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου