Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Κάποτε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό


Γράφει ο
Ιωάννης Ασλανίδης


«Δημοκρατία σημαίνει εφαρμογή των Νόμων του Κράτους προς πάσαν κατεύθυνση».
Η Χώρα μας αντιμετωπίζει την περίοδο αυτή τεράστια προβλήματα, τα οποία διασαλεύουν την χώρα σαν Κράτος και τον Ελληνικό λαό σαν Έθνος. Όπως:
            - Το τεράστιο οικονομικό χρέος.
            - Η σε επικίνδυνο βαθμό αύξηση στη χώρα μας της εγκληματικότητας.
            - Η ανεξέλεγκτη είσοδος μεταναστών στην χώρα μας, με τις τραγικές συνέπειες και γι’ αυτούς και για τους Έλληνες.
            - Υπογεννητικότητα.
            - Η ανά χρονικά διαστήματα, στην προσπάθεια σύναξης των πολιτών για δημοκρατικές εκδηλώσεις, πλήρη καταστροφή των Αθηνών (κρατικές και ιδιωτικές περιουσίες).
            - Ακόμη και πολλά άλλα ανοικτά μέτωπα (ανέντιμος
πλουτισμός, φοροδιαφυγή, θέματα εθνικά, παιδείας, κοινωνικά κ.λπ.).
            Στη σημερινή δεινή κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και ο τελευταίος σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης, πιστεύει ότι η χώρα μας, θέλει άμεση συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων, που είναι και οι κυρίως υπεύθυνοι, με σχετική αναλογία, για το ότι έφθασε η χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Με απίστευτη ανευθυνότητα τα Πολιτικά κόμματα δεν αντιλαμβάνονται το μέρος της ευθύνης ενός εκάστου και μονίμως επιρρίπτουν τις ευθύνες λαλίστατα και φανφαρονικά το ένα στο άλλο, χωρίς να θέλουν να καταλάβουν με τόσα μηνύματα που τους στέλνει ο Ελληνικός λαός, ότι έχουν υποχρέωση είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν, να καθίσουν στην ίδια τράπεζα και όλοι μαζί να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να σωθεί ο τόπος. Εάν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση τα επερχόμενα μηνύματα θα είναι πολύ πιο επικίνδυνα και καταστροφικά, όχι μόνο για τους πολιτικούς, αλλά και για όλους μας και προ παντός για την Ελλάδα και την Δημοκρατία μας.

Η σημερινή μας Κυβέρνηση, στον προεκλογικό της Λόγο, διατυμπάνιζε στον Ελληνικό λαό μια άλλη λύση, που διατηρούσε την οικονομική κατάσταση σταθερή, την λύση από τα δεσμά του Μνημονίου, την εξύψωση του γοήτρου του κάθε Έλληνα Πολίτη και την ανάπτυξη στη χώρα μας. Και! επειδή πίστευε, προεκλογικά, η παρούσα Κυβέρνηση, εάν γίνει Κυβέρνηση θα λύσει τον γόρδιο δεσμό της χώρας μας, που τον δημιούργησαν, όλες οι Κυβερνήσεις, άλλες λίγο άλλες πολύ, μετά την μεταπολίτευση, έφθασε στο σημείο να εκβιάσει την προηγούμενη Κυβέρνηση για πρόωρες εκλογές, εκμεταλλευόμενη ακόμη και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Ελληνικός λαός, τουλάχιστον αυτό έδειξαν οι πρόσφατες εκλογές, δεν ήταν ευχαριστημένος από την προηγούμενη δικομματική Κυβέρνηση στον χειρισμό των σοβαρών Εθνικών μας θεμάτων και επειδή το μαχαίρι ουδέποτε έφτασε ή θα έφτανε στο κόκαλο, και με σοβαρά λάθη και αδυναμίες στο χειρισμό των σοβαρών θεμάτων της χώρας μας, αποφάσισε, αυτό πρέπει να το επισημάνουμε, να ψηφίσει μια αριστερή Κυβέρνηση, για πρώτη φορά στα Ιστορικά της Ελλάδος, με την αειπλανή Ελπίδα ότι θα πετύχει η Κυβέρνηση αυτή να εφαρμόσει τις πολυδιαφημισμένες εξαγγελίες από την Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς απεδείχθη αυτό είναι αδύνατον.

Προσωπικά πιστεύω ότι, η προηγούμενη Κυβέρνηση κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και το καράβι που λέγεται Ελλάς πήγαινε αργά, φαινόταν όμως σταθερά. Επίσης δεν μπορεί κανείς να μην εκτιμήσει τις πολύ σοβαρές και φιλότιμες προσπάθειες και της σημερινής Κυβέρνησης και ιδίως του Πρωθυπουργού της χώρας, καίτοι είναι αισθητή η απειρία, οι άστοχες ενέργειες και οι επικίνδυνοι ακροβατισμοί. Επίσης η σημερινή Κυβέρνηση δεν έχει την γνωστή αντιπολίτευση των προηγούμενων Κυβερνήσεων που δυσκόλευαν το έργο της Κυβέρνησης καλό ή καλό. Έχει δυστυχώς κάτι χειρότερο, την αντιπολίτευση την έχει μέσα στο ίδιο το κόμμα της, από κάποιες συνιστώσες οι οποίες δυστυχώς δυσκολεύουν το έργο του Πρωθυπουργού.

Μετά από την διακυβέρνηση της χώρας, τους πρώτους τρεις μήνες, είναι πλέον καθαρό και βέβαιο το συμπέρασμά μας. Ότι, η λιγότερο ανώδυνη λύση του οικονομικού και των λοιπών Εθνικών θεμάτων, σήμερα ευρίσκεται μεταξύ των απόψεων όλων των πολιτικών μας κομμάτων και αυτό πρέπει να το πούμε στον Ελληνικό Λαό.

Η προσφυγή σε δημοψήφισμα ή εκλογές, είναι φθηνή και αδικαιολόγητη φενάκη. Ο Ελληνικός λαός πρόσφατα επέλεξε 300 βουλευτές, νέα Κυβέρνηση και Πρωθυπουργό τον κ. Αλέξη Τσίπρα, η προσφυγή αγαπητοί μου σε δημοψήφισμα σημαίνει στην σημερινή κατάσταση, όχι στην ετυμηγορία του Ελληνικού λαού, αλλά στην μεταφορά της ευθύνης για ό,τι συμβεί σε αυτόν. Αυτό είναι ανέντιμο, απαράδεκτο και δεν δικαιολογείται με τίποτε, σε μια πρόσφατα εκλεγμένη δημοκρατική Κυβέρνηση.

Τι μέλει γενέσθαι:

Επειδή όπως πλέον εφάνη, η πιο ανώδυνη λύση βρίσκεται μεταξύ όλων των Κομμάτων, πιστεύω και αυτό είναι αληθές ότι, όλα τα κόμματα θέλουν το καλό της Ελλάδος, άμεση συνεργασία αυτών και ευρεία κατάληξη, σ’ όλο το πολιτικό φάσμα, για τα απαιτούμενα μέτρα. Ο Σκεπτόμενος Έλληνας γνωρίζει ότι θα ματώσει, αλλά αυτό πρέπει να το αποφασίσουν όλα τα κόμματα, ώστε όλος ο Ελληνικός λαός και όχι μόνο το 36%,  να’στε βέβαιοι ότι, αγόγγυστα θα σας ακολουθήσει. Έτσι σαν μια γροθιά ν’ αντιμετωπίσουμε τους Ευρωπαίους συμμάχους μας.

- Στην σημερινή κατάσταση δεν υπάρχουν πλέον ιδεολογίες, μια ιδεολογία υπάρχει, η Σωτηρία της Πατρίδος και η ομαλή μελλοντική λειτουργία αυτής. Έτσι μόνο τα κόμματα θα βάλουν τάξη στον τόπο μας, θα θωρακίσουν την Πατρίδα μας από τους υπονομευτές της και τέλος θ’ απαλλάξουν τους Έλληνες από την κατάρα της Διχόνοιας, ώστε το δένδρο του γένους να συνεχίσει να παραμένει πάντοτε Αειθαλές και Ζείδωρο.

«Τι γαρ φίλτερον ανδρί πατρώας χθονός» (ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου