Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Νέα Αγχίαλος: Μεγάλη επιχείρηση αντιτρομοκρατικής - Σύλληψη δύο ληστών συνεργατών του Παλαιοκώστα (EIKONEΣ)

fwto1

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο.
Την επιχείρηση έχουν αναλάβει άνδρες των ΕΚΑΜ και συμμετέχει επίσης το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι ληστές του Διστόμου Σπύρος Χριστοδούλου και Γιώργος Πετρακάκος, συνελήφθησαν ενώ ο τρίτος ληστής Σπύρος Δραβίλλας, είναι νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Χριστοδούλου και Πετρακάκος δεν προέβαλαν αντίσταση στους άντρες της ΕΚΑΜ που εισέβαλαν
στη μεζονέτα - κρησφύγετο στην παραλία της Χρυσής Ακτής, ενώ σύμφωνα με όσα είπαν στους αστυνομικούς οι δύο συλληφθέντες ο Σπύρος Δραβίλλας, μόλις αντιλήφθηκε πως οι άντρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο σπίτι, αυτοπυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε. Ο Δραβίλλας, σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, είχε βοηθήσει τον Βασίλη Παλαιοκώστα κατά την απόδρασή του με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η έφοδος των ανδρών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας έγινε σε μεζονέτα στην περιοχή Χρυσή Ακτή της Νέας Αγχιάλου, όπου είχαν βρει καταφύγιο οι τρεις ληστές. Στο σπίτι βρέθηκαν όπλα και τρία αυτοκίνητα, ενώ η αστυνομία αναζητά και ένα κλεμμένο φουσκωτό.

Στο παρελθόν, οι ληστές του Διστόμου έχουν κάνει ληστείες με τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη, αλλά και με τον καταζητούμενο δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα.

Το τελευταίο διάστημα η αντιτρομοκρατική φαίνεται πως είχε εντοπίσει τα ίχνη τους και τους παρακολουθούσε.



spyros1
Σπύρος Χριστοδούλου


giwrgos1
Γιώργος Πετρακάκος


spyros2

Σπύρος Δραβίλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου