Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΒΟΜΒΑ! Έγγραφα Ντοκουμέντα: H Xίλαρι εξόπλισε τους τζιχαντιστες!

xilari
 Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις των email της Χίλαρι Κλιντον που ήρθαν στο φως τις τελευταίες μέρες!
Το δίκτυο FOXΝews παρουσίασε συγκλονιστικές λεπτομέρειες που κατεδαφίζουν τη ρητορική Κλίντον αφού ήταν αυτή που εξόπλισε τους τζιχαντιστες κατά του Καντάφι, μέσω ιδιωτικων εταιρείων «ασφάλειας».
«Προς ενημέρωση σας. Πρέπει να εξεταστεί η ιδέα της χρησιμοποίησης των εμπειρογνωμόνων της ιδιωτικής ασφάλειας για να οπλίσει την αντιπολίτευση, » έγραφε το mail που έγραψε
στον Sullivan στις 8 Απριλίου 2011, επισυνάπτοντας μια έκθεση των μυστικών υπηρεσιών από το σύμβουλο της Sidney Blumenthal.
Ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ήρθε στο φως δείχνει ότι πέντε ημέρες νωρίτερα, στις 3 του Απριλίου του 2011, ο Μπιλ Κλίντον είπε ότι δεν θα απέκλειε εξοπλίζει την τζιχναντισική αντιπολίτευση της Λιβύης.
Αργότερα την ίδια χρονιά, στις 10 Σεπτεμβρίου 2011 e-mail με θέμα «Ρότζερς», δήλωνε, Προφανώς θέλει να σε δει για να μιλήσετε σχετικά με Λιβύη / όπλα.
Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Πληροφοριών ήταν ο Mike Rogers, ο οποίος ξαφνικά ανακοίνωσε ότι δεν θα επιδιώξει την επανεκλογή του, την άνοιξη του 2014.

Το Fox News επιβεβαίωσε ότι το υπο λιβυκή σημαία πλοίο Al Entisar, που σημαίνει «τη νίκη» βρεθηκε στο τουρκικό λιμάνι της Αλεξανδρέττας – 35 μιλία από τα σύνορα της Συρίας – στις 6 Σεπτεμβρίου, 2012, πέντε ημέρες πριν από την τρομοκρατική επίθεση στην Βεγγάζη.
Το φορτίο περιελάμβανε εδάφους-αέρος βλήματα, αντιαεροπορικών, RPG και ρωσικού σχεδιασμού ώμο-βλήματα γνωστά ως MANPADS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου