Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΣΤΡΑΤΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ! Πόσοι μετακλητοί υπάλληλοι εργάζονται στα γραφεία στελεχών της κυβέρνησης

Στα 554 άτομα ανέρχεται ο αριθμός των υπηρετούντων μετακλητών υπαλλήλων στα πολιτικά γραφεία των υπουργών, των αναπληρωτών υπουργών και των υφυπουργών, καθώς και τα γραφεία των γενικών γραμματέων υπουργείων και των γενικών γραμματειών, σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης.

Όπως επισημαίνεται από τον υπουργό, κατά τη θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης, ο αριθμός των υπηρετούντων στα ως άνω γραφεία ανέρχονταν σε 1.173 άτομα [Λέει ο Βούτσης αλλά ποιος τον πιστεύει όταν πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε απόφαση με την οποία ο Καμμένος αύξησε τους δημοσιογράφους στο ΥΕΘΑ από 6 της προηγούμενης κυβέρνησης σε 8...].

Ο κ. Βούτσης διαβιβάζει στη Βουλή και τα στοιχεία για τις αποδοχές των υπηρετούντων στα πολιτικά γραφεία του υπουργείου Εσωτερικών (σ.σ. όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία).

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, με την οποία είχε καταγγείλει «στρατιές μετακλητών υπαλλήλων, ειδικών συμβούλων και συνεργατών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου