Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η Μεταναστευτική πολιτική και η Αριστερά του τίποτα


Του Γιώργου Μιχαλολιάκου*

Έχουν περάσει οι πρώτοι μήνες της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ και τα πρώτα αποτελέσματα στη μεταναστευτική πολιτική είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτικά. 
Το πρώτο τρίμηνο του έτους έχουν τριπλασιαστεί οι μετανάστες που εισήλθαν στη χώρα δια θαλάσσης σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Η Υφυπουργός Μετανάστευσης δεν δείχνει διάθεση να αντιμετωπίσει το θέμα στην πραγματική του διάσταση. Από τα «Άνοιξε-Κλείσε» της Αμυγδαλέζας, τα πειράματα ελευθερίας με εκατοντάδες λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας και τη μη αποκατάσταση του φράχτη στον Έβρο, φτάσαμε στους λαθρομετανάστες που λιάζονται στις πλατείες των Αθηνών.
Η αρμόδια Υφυπουργός δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της
κατάστασης, μένει προσκολλημένη σε ιδεοληψίες, τη στιγμή που τόσο ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης όσο και ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Η άγνοια της κας Χριστοδουλοπούλου για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας είναι απαράδεκτη, τη στιγμή που ο Δήμαρχος της πόλης ετοιμάζεται να πάρει πρωτοβουλίες προς τα αρμόδια Ευρωπαϊκά όργανα ενώ το πρόβλημα αναμένεται να οξυνθεί ακόμα περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες.


*Υπεύθυνος Τομέα Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης ΟΝΝΕΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου