Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Θα δακρύσετε από τα γέλια: Η απίστευτη ερώτηση που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ΜΑΤατζή που θέλει να πάει τουαλέτα στην Βουλή (PHOTO)

Θα δακρύσετε από τα γέλια: Η απίστευτη ερώτηση που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ΜΑΤατζή που θέλει να πάει τουαλέτα στην Βουλή (PHOTO)
Ενας αστυνομικός πρέπει επειγόντως να πάει στην τουαλέτα, το μαρτυρά η στάση του σώματος και η αγωνία στο πρόσωπό του. Ομως, έξω από την πόρτα τον περιμένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και προφανώς η ερώτηση που πρέπει να απαντήσει προκειμένου να περάσει -ή όχι;- στην τουαλέτα είναι η περίφημη:....
«Που ήσασταν όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ;». Ολα αυτά συμβαίνουν βέβαια στο σημερινό, ευφάνταστο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου