Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ για Καμμένο- Τσίπρα…

ts kammenos
 Οργιάζουν οι φημολογίες, σύμφωνα με τι οποίες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα κατεβούν μαζί στις επόμενες εκλογές.
Πρόκειται για κίνηση «ματ» του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να διασωθεί εκλογικά ο Πάνος Καμμένος, που μετά τη μεταστροφή του από αντιμνημονιακό σε μνημονιακό κινδυνεύει να βρεθεί απέναντι στο εκλογικό του ακροατήριο.
Άλλωστε, σε πολλές εμπιστευτικές δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί τις τελευταίες ημέρες οι ΑΝΕΛ βρίσκονται κάτω από το εκλογικό όριο για να μπουν στη Βουλή.
Μάλιστα, οι πληροφορίες ενισχύονται και από πληροφορίες που εκπορεύονται από το Μαξίμου.
Τέλος, και ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή αναφέρθηκε σε μονοκομματική κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι ΑΝΕΛ επί της ουσίας έχουν απορροφηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και λειτουργούν σαν μια συνισταμένη του κόμματος του κ. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου