Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Το Κομάντο της Στρατιάς δηλώνει :Η Μάχη του Αιγαίου είναι δική μας!

NH90-CH47SD--600X399

Πολλές φορές ακούσαμε λόγους πύρινους από Αξιωματικούς που αμέσως μετά ακολούθησαν  Πολιτική Καριέρα και σώπασαν και κούρνιασαν

…Αλλά είναι όμως πάντα έτσι τα πράγματα ;

Η Καθημερινή Μάχη του Αιγαίου εξελίσσεται σε έναν ακήρυκτο πόλεμο με ανυπολόγιστες συνέπειες και εκτός την καταπόνηση των Χειριστών μας και των Μαχητικών μας,έχουμε και  τραγικές οικονομικές συνέπειες για την Πατρίδα μας και τον λαό  της !

Είναι λοιπόν βάλσαμο στη ψυχή μας να ακούς  λόγια Σταράτα όχι από κάποιον χαρτογιακά που εκτελεί Επιτελικά Σχέδια σε κάποιο καλά φυλαγμένο και προστατευόμενο χώρο στο τρίτο υπόγειο ,αλλά από αυτόν που θα δώσει την πρώτη και την αποφασιστική Μάχη την πρώτη νύχτα των επιχειρήσεων !

statarxis-1024x576

Στο περιθώριο της Ορκωμοσίας των Νέων Λοχιών στη ΣΜΥ  ο Αντιστράτηγος Ηλιόπουλος  Ιωάννης Διοικητής της 1ης Στρατιάς (φώτο) ρωτήθηκε από τους νέους Ηγήτορες της ραχοκοκαλιάς του Στρατού μας για την καθημερινή Μάχη του Αιγαίου και απάντησε χωρίς περιστροφές :

Η Μάχη του Αιγαίου είναι δική μας !!

Αν η Αεροπορία δράσει όπως δρα καθημερινά και έχει την αεροπορική υπεροχή,τα Υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς !

Ελικόπτερα ,Καταδρομείς και Πεζοναύτες θα Σαρώσουμε το Αιγαίο και θα χτυπήσουμε παντού

…Εκεί που κανείς δεν θα το περιμένει !

H απάντηση του Κομάντο της Στρατιάς  που θα δώσει την Μάχη σε Έβρο και νησιά έφερε τα πάνω κάτω  στα πηγαδάκια των νέων Μονίμων Λοχιών που η πλειοψηφία τους ετοιμάζεται για Έβρο και νησιά σκορπώντας  ενθουσιασμό και ανεβάζοντας το ηθικό στα ύψη !

Την ίδια ώρα ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης έλεγε χαριτολογώντας …

Ετοιμαστείτε για πολλούς Νυχτερινούς Περιπάτους με τα Ελικοπτέρων !

Αναφερόμενος προφανώς ο Αρχηγός στην πρόσφατη  Άσκηση των Ειδικών δυνάμεων που σφράγισαν τα Βόρεια Σύνορα της Ελλάδος ! 

«Μωρέ άλλος αέρας πνέει στο Αιγαίο …Επιθετικός και τσαμπουκαλεμένος

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου