Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

«Βουλιάζουν» από μετανάστες τα νησιά


«Βουλιάζουν» από μετανάστες τα νησιά
Τον Ιούνιο ήρθαν περισσότεροι συγκριτικά με όλο το 2014 Με την οικονομική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακόμα να αναμένεται, οι κάτοικοι και οι φορείς των νησιών του Αιγαίου δίνουν μια τεράστια μάχη, εν μέσω καλοκαιριού για να αντιμετωπιστεί το δυσεπίλυτο πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών, οι οποίες έχουν ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» αύξηση 295% στις συλλήψεις μεταναστών καταγράφηκε το πρώτο τρίμηνο του 2015 σε σχέση με του 2014, φθάνοντας στη ώρα μας 96.550 πρόσφυγες στην συντριπτική τους πλειοψηφία Σύροι και Αφγανοί, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μόνο τον μήνα Ιούλιο το Βορειοανατολικό Αιγαίο έγινε πύλη εισόδου για 32.644 μετανάστες (21.314 στη Λέσβο, 7.650 στη Χίο και 3.680 στη Σάμο) όταν ολόκληρη την περσινή χρονιά  έφτασαν στα τρία αυτά νησιά περίπου τους 25.000, σύμφωνα με την περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Χριστιάννα Καλογήρου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου