Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

BOMBA: Συνεργασία ΗΠΑ- Τουρκίας

usa turkey
 Τουρκία και ΗΠΑ, ήρθαν σε συμφωνία για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού κράτους αλλά και του κουρδικού PKK!
Όπως δήλωσε αμερικανός αξιωματούχος, ο στόχος είναι η δημιουργία "μιας ζώνης απαλλαγμένης από το Ισλαμικο Κράτος κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας και της Συρίας"
Οι λεπτομέρειες δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη σύμφωνα με τον αμερικανό αξιωματούχο αλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Τουρκία θα στηρίξει τους αντάρτες που είναι αντίθετοι στους Τζιχαντιστές αλλά και στον Πρόεδρο Άσσαντ, και έτσι Τουρκία και ΗΠΑ να πετύχουν με έναν σμπάρο δυο τριγώνια, αφού και οι δυο δυνάμεις θέλουν μια κυβέρνηση φιλοαμερικανική και φιλοτουρκική στη Συρία αλλα και να σταματήσουν τα όνειρα

των κούρδων για ανεξάρτητο κράτος στην τουρκική επικράτεια.
Χθες, ο τουρκικός στρατός έπληξε θέσεις του ΡΚΚ στο Βόρειο Ιράκ, ενώ αύριο, θα συνεδριάσουν τα μέλη του ΝΑΤΟ μετά απο αίτημα της Τουρκίας και σίγουρα θα προκύψουν μεγάλες αλλάγες στους συσχετισμούς δυνάμεων στη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου