Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ομαδικά πυρά στην εκδήλωση του «Iskra» κατά κυβέρνησης και νέου μνημονίου

image
"Είναι το χειρότερο μνημόνιο γιατί το φέρνει μία κυβέρνηση που έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ"
 
Ομαδικά πυρά από Γλέζο, Νταβανέλλο και Παπακωνσταντίνου δέχθηκε η κυβέρνηση, στο περιθώριο εκδήλωσης της ιστοσελίδας «Iskra», η οποία αντηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας.
Είναι το χειρότερο μνημόνιο γιατί το φέρνει μία κυβέρνηση που έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Γλέζος.
Από το βήμα της εκδήλωσης, όπου το παρών έδωσε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο κ. Γλέζος τόνισε ότι «είμαστε εναντίον του 3ου Μνημονίου γιατί υποδουλώνει τον ελληνικό λαό».
Από την πλευρά του, ο Αντώνης Νταβανέλλος, μέλος της
Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «βαριά ήττα», επισήμανε την ανάγκη πάλης εναντίον του τρίτου μνημονίου.
«Το ρεύμα του ΟΧΙ συνιστά βάση ανασυγκρότησης δυνάμεων και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ριζοσπαστική αριστερά» τόνισε παράλληλα, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Τέλος, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Πέτρος Παπακωνσταντίνου υποστήριξε ότι το μεγάλο ρήγμα ανάμεσα στο έθνος των εργαζομένων και στην Ελλάδα της ολιγαρχίας και της υποταγής είναι ενεργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου