Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Nα τος πετάχτηκε πάλι ο Λεουτσάκος – Να επιστρέψουμε στη δραχμή κύριοι

Ασπάζεται τις απόψεις του συντρόφου Λαπαβίτσα
Υπέρ της επιστροφής της χώρας στο εθνικό νόμισμα τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος.«Το νόμισμα είναι για να βελτιώνει το βιοτικό επίπεδο του λαού. Εγώ έχω μιλήσει για εθνικό νόμισμα. Βέβαια είμαι η μειοψηφία» δήλωσε ο κ. Λεουτσάκος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Η χώρα μας πρέπει να πάρει τη νομισματική της πολιτική στα χέρια της. Πρέπει να προετοιμάσουμε την χώρα για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε και αν ακόμα έχουμε δυσκολίες» προσέθεσε.

«Αν πάρει η χώρα μας τη νομισματική της αυτοτέλεια θα έχει δυσκολίες, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρες, αλλά θα ανοίξει ο δρόμος με μεγάλα ποσοστά ανάπτυξης, με μείωση της ανεργίας και ενίσχυση του εισοδήματος», υπογράμμισε.

«Η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μετατραπεί και να μεταλλαχτεί σε μνημονιακό κόμμα γιατί τότε ακυρώνεται και τότε θα αποτελέσει μία παρένθεση, θα απογοητεύσει τους πολίτες», τόνισε ο κ. Λεουτσάκος και συνέχισε:

«Εμείς αυτό που πρεσβεύουμε είναι ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι, ότι το ευρώ δεν είναι ένα απλό νόμισμα. Έχει ορισμένους κανόνες, νόμους, συνθήκες και καθορίζει συγκεκριμένες πολιτικές. Αυτό η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να το αντέξει».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου