Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΙΔΟΥ οι ρατσιστικές δολοφονίες: 12 ληστείες μετά φόνων σε σπίτια Ελλήνων έχουν πραγματοποιήσει Γεωργιανοί τα τελευταία τρία χρόνια!

georgianoi-dolofonoi__article__article

Εκτενές ρεπορτάζ για τον πανικό που έχει πέσει στην αστυνομία από την επικείμενη αποφυλάκιση -χάρις τον τελευταίο νόμο των Τσιπροκαμμένων για «αποσυμφόρηση» των φυλακών- 50 σκληρών Γεωργιανών κακούργων, είχε το «Βήμα της Κυριακής».
Και μεταξύ των άλλων αποκαλύψεων, υπήρχε στο ρεπορτάζ και αυτή για τον ακριβή αριθμό των ληστειών από Γεωργιανούς σε σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, που έχουν καταλήξει στον θάνατο των θυμάτων, λόγω αγρίων βασανιστηρίων:
«Όσον αφορά τη χαρτογράφηση των συμμοριών, οι αξιωματικοί
της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν: «Τα τελευταία χρόνια εξαρθρώθηκαν τουλάχιστον 30 συμμορίες Γεωργιανών – οι πέντε από αυτές χρησιμοποιούσαν και την απειλή του «σιδερώματος» των θυμάτων τους – που θεωρείται ότι σε αρκετές περιπτώσεις κακοποιούν μέχρι θανάτου… Την τελευταία τριετία έχουμε άλλες 12 δολοφονίες από άτομα αυτής της εθνικότητας στη διάρκεια ληστειών στο Χαλάνδρι, στην Κυψέλη, στη Φιλοθέη, στον Άγιο Παντελεήμονα, στη Θεσσαλονίκη, στα Γιάννινα και αλλού. Μόλις προ μερικών μηνών είχαμε εξαρθρώσεις και άλλων συμμοριών από Γεωργιανούς στην Τρίπολη, στο Αγρίνιο και αλλού».
Και βέβαια, ο συγκεκριμένος αριθμός αφορά μόνο υποθέσεις που εξιχνίασε η αστυνομία και συνέλαβε ή έστω ταυτοποίησε τους δράστες. Κι ως γνωστόν, μικρό μέρος αυτών των υποθέσεων εξιχνιάζεται από την αστυνομία… Άρα, ο αριθμός των θυμάτων είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος!
(ΥΓ): Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου