Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ο Σκουρλέτης ουτε καν άνοιξε τις προσφορές για τους υδρογονάνθρακες


Ο Σκουρλέτης ουτε καν άνοιξε τις προσφορές για τους υδρογονάνθρακες
Οι προσφορές για τα «οικόπεδα» σε Ιόνιο και Κρήτη έχουν κατατεθεί από τις 14 Ιουλίου - Οι φάκελοι δεν ανοίχτηκαν λόγω... άλλων προτεραιοτήτων αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Άλλο ένα πλήγμα στην οικονομία κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν αποχωρήσει καθώς όπως αποκαλύπτεται «ξέχασε» το θέμα των υδρογονανθράκων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης αν και βρέθηκε στον υπουργικό θώκο από τις 20 Ιουλίου ούτε καν άνοιξε τις προσφορές που είχαν κατατεθεί έξι ημέρες νωρίτερα, στις 14 Ιουλίου, επί υπουργίας, δηλαδή, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή οι συνεχείς παραινέσεις αρμοδίων στελεχών προς τον υπουργό να κινήσει τη διαδικασία δεν έπιασαν τόπο αρχικά λόγω του βάρους που είχε δώσει στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους για τον ενεργειακό τομέα και εν συνεχεία λόγω... άλλων προτεραιοτήτων όπως αναφέρουν με νόημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μεσολάβηση των εκλογών αναμένεται να φέρει νέες καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός για την παραχώρηση των 20 οικοπέδων σε Ιόνιο και Κρήτη παρά την αρνητική συγκυρία των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών του πετρελαίου κατάφερε να συγκεντρώσει προσφορές για τρια οικόπεδα και να προσελκύσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον μιας μεγάλης πολυεθνικής με τις πληροφορίες να μιλούν για τη γαλλική Total.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου