Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Το χρήμα αγοράζει τα πάντα. Αν έχεις χρήμα μπορείς να έχεις σχεδόν ό,τι θέλεις. Και πάντα υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να μας δώσουν ότι χρειαζόμαστε με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια. Έτσι συμβαίνει και στην Μύκονο, το νησί των πλουσίων, του Διεθνούς Jetset, της σαμπάνιας που ρέει άφθονη τα βράδια, οι ναρκωτικές ουσίες και τα όργια, που ικανοποιούν κάθε γούστο και σεξουαλική ιδιαιτερότητα.
 Στο πλαίσιο της "παροχής υπηρεσιών", στέλεχος του Λιμενικού Σώματος μαζί με επιστήθιο φίλο του, αναλάμβαναν να παρέχουν
κοκαΐνη και πληρωμένο έρωτα και ερωτικά όργια σε ανθρώπους με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο.
Και οι δύο εκλήθησαν από τον Εισαγγελέα ανακριτή, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με φωτογραφικό υλικό και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες.
Οι αρχές χρησιμοποίησαν και ηλεκτρονική αλλά και φυσική παρακολούθηση τους, για να ανακαλύψει τον τρόπο λειτουργίας και τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα.
Σε αυτή την υπόθεση ξεχωρίζει το όνομα Υπουργού το οποίο αναφέρεται σε απομαγνητοφώνηση και βρίσκεται στις σελίδες τις δικογραφίας.
Ακολουθεί ο διάλογος που αναφέρεται στην δικογραφία:
«Είμαι εδώ με τον... (όνομα υπουργού) ο οποίος ήπιε μαζί μου μια γραμμή και θέλει να μου κάνει στοματικό έρωτα και να του κάνω έρωτα. Έλα εδώ να τον πάρουμε μαζί», ενώ σε άλλο σημείο ο Λιμενικός ακούγεται να λέει: «Καλά αυτή εδώ το χει χάσει ρε. Ήπιαμε μαζί και τώρα είναι έτοιμη. Έλα στην έχω έτοιμη» αναφερόμενος στην πρώην σταρ Ελλάς που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα media.
Όλα αυτά βέβαια μένει να αποδειχτούν από τις αρχές, πριν αρχίσουν να διαρρέουν στην δημοσιότητα ονόματα, που πιθανόν να μην έχουν και καμία ανάμειξη με τέτοιες "περιπέτειες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου