Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Σπουδαία ανακάλυψη Έλληνα επιστήμονα: Μετατρέπει τα καρκινικά κύτταρα σε υγιή!


Η έρευνα γίνεται αυτήν τη στιγμή στη Φλόριντα, στην περίφημη Κλινική «Mayo» και τα πρώτα ευρήματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.
Πρόκειται για μία νέα μέθοδο η οποία, περιγράφοντάς τη σχηματικά, είναι σαν να σβήνει… ο διακόπτης του καρκίνου στα κύτταρα και αυτά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μετατρέπονται πάλι σε υγιή!
Οι μέχρι τώρα μελέτες αποδείχθηκαν αποτελεσματικές στον καρκίνο του μαστού, όπου τα κύτταρα άρχισαν να μετατρέπουν τη λειτουργία τους και να θεραπεύονται από τον καρκίνο. Οι ίδιοι πιστεύουν ότι και άλλοι τύποι καρκίνου μπορούν να θεραπευτούν με αυτήν τη μέθοδο, όπως αναφέρει το medicalland.gr.
Επικεφαλής αυτής της ερευνητικής ομάδας είναι ακόμα ένας Έλληνας ο οποίος διαπρέπει στο εξωτερικό, ο κ. Αναστασιάδης,
που δήλωσε ότι οι πρώτες ενδείξεις -ακόμα και σε πολύ επιθετικούς καρκίνους- είναι ενθαρρυντικές.
Πιστεύει, μάλιστα, ότι πολύ σύντομα η μέθοδος θα αποδειχθεί αποτελεσματική σε πολλές μορφές καρκίνου, ιδίως στον πολύ επικίνδυνο του πνεύμονα.
Ωστόσο, ίσως είναι λιγότερο επιτυχής σε καρκίνους που σχετίζονται με το αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου