Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Η κατάληψη των νησιών…


 - Όταν, χρόνια τώρα, φωνάζανε για το έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος της χώρας με την βίαιη εισβολή που δέχεται από λαθραίους φυγάδες, μετανάστες, φυγόδικους, υπόπτους και άλλους ανεπιθύμητους στην Ευρώπη, ακούγαμε τα μύρια όσα. Από «Ακροδεξιοί», «Ρατσιστές» μέχρι και «Ξενόφοβοι» ήμασταν για τους «Προοδευτικούς» του σαλονιού και της αρπαχτής, του φραπέ και του espresso στα Κολωνάκια, της μπίρας και του τσίπουρου στου Ψυρρή και στο Γκάζι!
Πρώτη η σημερινή υπουργός και μια στρατιά από «προοδευτικάριους» ορμούσε στα αστυνομικά τμήματα, πολιορκούσε την Αμυγδαλέζα, κατηγορούσε τις αρχές και κατήγγελλε την Ελλάδα ως «Ρατσιστική χώρα» και τους τότε κυβερνώντες ως ανάλγητους ρατσιστές.
Κι όποιος τολμούσε να πει εκείνο το «πάρτε τους στα σπίτια σας αν τους θέλετε», γινόταν κόκκινο πανί για τους… κόκκινους της πλάκας!
Κι ήρθε η στιγμή να κυβερνήσουν και να σκάσει στα χέρια τους η βόμβα του δια της βίας εποικισμού της Ελλάδος από αλλόθρησκους, διαφορετικής κουλτούρας και αντίληψης ανθρώπους, που φεύγουν (οι περισσότεροι) από τη φωτιά του πολέμου ή έρχονται (και δεν είναι λίγοι) με τον πόθο της χαμένης μουσουλμανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη.
Ακούς κάποιους από τους ηγέτες του νέου ισλαμικού μεγαλοϊδεατισμού, να μιλάνε για την Οθωμανική αυτοκρατορία, για τα παλάτια των Σαρακηνών στην Ιβηρική, για το μεγάλο κύμα του Ισλάμ στη Γαλλία και τη Βρετανία.
Δεν γίνεται τυχαία ο πόλεμος ούτε η εισβολή που δεχόμαστε.
Και απέναντι στο τεράστιο, για την Ελλάδα κυρίως, πρόβλημα, έχουμε μια πολιτική ηγεσία, που αντί να προστατεύσει τους λειτουργούς της, οι οποίοι δέχονται επίθεση από τον αδιευκρινίστων προθέσεων και επιδιώξεων στρατό που έχει κάνει κατάληψη στα νησιά μας, διώκει τον αρχιφύλακα που προσπάθησε να τηρήσει την τάξη και να προλάβει τα χειρότερα.
Αν δεν το έχει ακόμη αντιληφθεί η κυβέρνηση, τα «καλοπιάσματα» και τα «πρώτη φορά αριστερά, ανοίξαμε και σας περιμένουμε» έχουν και συνέπειες.
Γιατί, άραγε, οι ταλαίπωροι πρόσφυγες δεν περνάνε στα γειτονικά τους,  χρυσοφόρα αραβικά κράτη;
Πολύ απλά, δεν τους δέχονται!
Όσο για την κουλτούρα που μας φέρνουν και που θα προσπαθήσουν, όταν στεριώσουν, να μας επιβάλλουν, σκεφθείτε αυτό.
Προχθές, στο Ντουμπάι της χλιδής, ένας «συνεπής μουσουλμάνος» πατέρας, άφησε την κόρη του να πνιγεί στη θάλασσα, απαγορεύοντας στον άνδρα ναυαγοσώστη να πέσει στη θάλασσα και να την αγγίξει!
Χωρίς ίχνος ρατσισμού, αλλά με το βλέμμα στο μέλλον, ας φροντίσει η περιδεής και αμήχανη Ευρώπη να γυρίσουν οι πρόσφυγες στις εστίες τους.
Αλλιώς, ξεχάστε την Ευρώπη που ξέρατε…
elogiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου