Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Γέμισε η Αθήνα με λαθρομετανάστες και πρόσφυγες


Οι πλατείες της Αθήνας μετατρέπονται ξανά σε τόπο διαμονής για εκατοντάδες πρόσφυγες.
Από τη μία πλοίο με χιλιάδες μετανάστες φθάνουν καθημερινά στο λιμάνι του Πειραιά και από την άλλη η ένταση με την οποία οι πρόσφυγες αναχωρούν προς τα σύνορα, έχει μειωθεί.
Πιο συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη, το «Ελ. Βενιζέλος» μετέφερε 2.500 πρόσφυγες και από τα ΚΤΕΛ αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη μόνον έξι λεωφορεία, ενώ πριν από δύο εβδομάδες ο αριθμός των λεωφορείων ήταν 42. Αντίστοιχα, τα τρένα από τον σταθμό Λαρίσης έχουν σταματήσει να πωλούν εισιτήρια, καθώς έχουν ήδη προπωληθεί όλες οι θέσεις για τις επόμενες δύο ημέρες.
Οι πλατείες της Αθήνας και του Πειραιά "γέμισαν" ξανά με εκατοντάδες πρόσφυγες. Σύροι, Αφγανοί και Ιρακινοί έστρωσαν κουβέρτες και υπνόσακους στην πλατεία Βικτωρίας χθες το πρωί

δημιουργώντας μία έκρυθμη κατάσταση καθώς τα επεισόδια είναι συχνά.
Η η πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά, που βρίσκεται πλησίον του σταθμού των ΚΤΕΛ αποτελεί σημείο συγκέντρωσης και πρόχειρης διαμονής των μεταναστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου