Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

«Συναγερμός» από απόδραση Γεωργιανού με πολυανθεκτική φυματίωση

«Συναγερμός» από απόδραση Γεωργιανού με πολυανθεκτική φυματίωση
Πρόκειται για μία άκρως μεταδοτική νόσο

Το ΚΕΕΛΠΝΟ αναζητεί όσα άτομα ήλθαν σε επαφή με τον αλλοδαπό κρατούμενο κατά την απόδρασή του ώστε να τα υποβάλλει σε ειδικές εξετάσεις
Υγειονομικός συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και την  Αστυνομία μετά την ολιγόωρη απόδραση ενός Γεωργιανού κρατούμενου με πολυανθεκτική φυματίωση. Το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ιχνηλάτησης, δηλαδή αναζητεί όσα άτομα ήλθαν σε επαφή με τον αλλοδαπό κρατούμενο κατά την απόδρασή του ώστε να τα υποβάλλει σε ειδικές εξετάσεις.

Ο αλλοδαπός κρατούμενος νοσηλευόταν επί μακρόν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» προκειμένου να λαμβάνει την αναγκαία θεραπεία για την άκρως μεταδοτική μολυσματική αναπνευστική νόσο  της φυματίωσης – η οποία ωστόσο εξελίχθηκε στη βαρύτερη μορφή της, την πολυανθεκτική φυματίωση.

Την περασμένη Παρασκευή απέδρασε, αλλά συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα. Αρχικά οδηγήθηκε στο ιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο «Σωτηρία» όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές και τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου «Σωτηρία» έχει δρομολογήσει τον εντοπισμό των επαφών του αλλά και τον περαιτέρω έλεγχο ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου