Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ελλαδιστάν: Ορκίστηκε υπουργός και έφυγε για...τουρνέ..


kuvernhsh  Αν και η επιλογή της Αλκηστις Πρωτοψάλτη για το υπουργείο Τουρισμού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση φαίνεται να είναι σωστή, δείχνει ταυτόχρονα και την ελληνική κουλτούρα της πατέντας. Συγκεκριμένα η Αλκηστις Πρωτοψάλτη έχει κάποιες περιοδείες στο εξωτερικό στις οποίες θα εμφανιστεί κανονικά. Αυτό δείχνει και με πόση σοβαρότητα αντιμετωπίζονται κάποιες καταστάσεις. Όπως είπε και η ίδια, «Το πρώτο πράγμα που είπα στον πρόεδρο της δημοκρατίας είναι ότι οι συναυλίες μου και οι περιοδείες στην Αμερική και τον Καναδά δεν μπορούν ούτε να αναβληθούν ούτε να μεταφερθούν. Tο δέχτηκε».
Έως 35% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου