Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Το 21,6% του εκλογικού σώματος θα κυβερνήσει την Ελλάδα!!!

Με καταμετρημένο το 99,56% των εκλογικών τμημάτων, το ποσοστό των ψήφων που έλαβε το κάθε κόμμα επί του συνόλου του εκλογικού σώματος (δηλαδή αφαιρουμένης της αποχής, των λευκών και των άκυρων) είναι:
ΣΥΡΙΖΑ 19,58%, Ν.Δ. 15,51%, Χ.Α. 3,86%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 3,47%, ΚΚΕ 3,06%, ΠΟΤΑΜΙ 2,26%, ΑΝΕΛ 2,04%, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 1,90%.
Ένα από τα απίστευτα της "δημοκρατίας" που βιώνουμε είναι ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με μόλις 21,6% επί του συνόλου του εκλογικού σώματος, θα κυβερνήσει την Ελλάδα έχοντας 155 έδρες, που αντιστοιχούν στο 51,67% του συνόλου των 300 εδρών.
Επίσης, το άθροισμα των ποσοστών των 8 κομμάτων που μπήκαν στην Βουλή, επί του συνόλου του εκλογικού σώματος, είναι μόλις 51,67%.
Τα συμπεράσματα από τα παραπάνω, βγάλτε τα μόνοι σας...
Γιάννης Καραμολέγκος - Οικονομολόγος

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου