Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Με αργυρό η Τελτσίδου στο Τζούντο


Η Ελισάβετ Τελτσίδου, η οποία εδώ και σχεδόν μία διετία είναι ό,τι καλύτερο έχει αναδείξει το ελληνικό γυναικείου τζούντο, φρόντισε να ανέβει στo βάθρο των νικητριών και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 του Όμπερβαρτ.
Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό U23 και στο Ευρωπαϊκό U21, κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -63 κιλών στη διοργάνωση που ολοκληρώνεται σήμερα στην αυστριακή πόλη.
Η Τελτσίδου, η οποία έδωσε στην Ελλάδα το 16ο μετάλλιο στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, στον τελικό της κατηγορίας ηττήθηκε στο Golden Score από την Βρετανίδα Λούσι Ρένσαλ. Για
την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου η Τελτσίδου επικράτησε της Μπαρ Φαρίν από το Ισραήλ, της Γκέκε Φα Ντεν Μπεργκ από την Ολλανδία και της Σελίνα Ντιέτζερ από την Γερμανία.
Αυτό ήταν το 16ο μετάλλιο για την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα U21 (U20).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου