Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Πούτιν: Παγκόσμια απειλή το Ισλαμικό κράτος

Γράφει ο Δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος
Ένα από τα κυριότερα θέματα κατά την συνάντησιν των ηγετών των χωρών της Οργανώσεως του Συμφώνου Συλλο-γικής Ασφαλείας (ΟΣΣΑ) ήτο η τρομοκρατική απειλή εκ μέρους του Ισλαμικού κράτους. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμηρ Πούτιν εκάλεσε την Παγκόσμιαν Κοινότηταν να στηρίξη τον Μπασάρ Άσαντ στον αγώνα κατά των τρομοκρατών, οι οποίοι επέκτειναν την δραστηριότητάν των μακράν των ορίων της Συρίας και του Ιράκ.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμηρ Πούτιν εσυναντήθη σήμερον με τους ηγέτες των χωρών-μελών της ΟΣΣΑ, στην πόλιν Ντουσαμπέ, πρωτεύουσαν του Τατζικιστάν. Βασικόν θέμα της συναντήσεως ήτο η Παγκόσμια απειλή εκ μέρους του Ισλαμικού

κράτους και η κατάστασις στην Ευρώπη, λόγω προσφύγων.
Συμφώνως με τα λόγια του ηγέτου της Ρωσίας, το εύρος δραστηριότητος αυτού του τρομοκρατικού σχηματισμού «εξηπλώθη μακράν των ορίων του Ιράκ και της Συρίας». «Οι τρομοκράτες πραγματοποιούν μαζικές εκτελέσεις, βυθίζουν στο χάος και την φτώχειαν ολόκληρους λαούς, καταστρέφουν μνημεία πολιτισμού και θρησκευτικά ιερά – υπεγράμμισεν ο Πρόεδρος Πούτιν, υπονοώντας την αρχαίαν Παλμύραν, που οι μαχητές του Ισλαμικού κράτους την ισοπέδωσαν. «Οι τρομοκράτες ομιλούν δημοσίως διά την επέκτασιν των δραστηριοτήτων τους στην Ευρώπην, την Ρωσίαν, την Κεντρικήν και Νοτιο-Ανατολικήν Ασίας – γεγονός, το οποίον μας ανησυχεί» – όπως αναφέρει τα λόγια του, στην ανακοίνωσίν του το Πρακτορείον ΡΙΑ-Νόβοστοι.
Εκτός αυτού, ο Πρόεδρος Πούτιν εδήλωσεν ότι οι τρομοκράτες δεν απειλούν μόνον την Ευρώπην και την Ρωσίαν, αναφέροντας πως, περνώντας σοβαράν προετοι-μασίαν στην Εγγύς Ανατολήν, οι τρομοκράτες επιστρέφουν στις πατρίδες τους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ευρωπαϊκές χώρες και χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.
«Βεβαίως και μας ανησυχεί η πιθανή επιστροφή τους στο έδαφός μας» – ετόνισεν ο ηγέτης της Ρωσίας.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμηρ Πούτιν θεωρεί τον συριακόν στρατόν, μοναδι-κήν δύναμιν, ικανήν να νικήση τους τρομοκράτες. Κατά την γνώμην του, χωρίς την συμμετοχήν των Αρχών της Συρίας δεν είναι δυνατή η εκδίωξις του Ισλαμικού κράτους από αυτήν την περιοχήν. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγον η Ρωσία «παρείχε και θα παρέχει» στην Συρίαν και τον Πρόεδρόν της Μπασάρ Άσαντ, την απαραίτητην στρατιωτικήν και τεχνικήν βοήθειαν. Καλώντας και τις άλλες χώρες να συμπαρα-σταθούν στις προσπάθειες της Ρωσίας, ο ηγέτης της Ρωσίας προσέθεσεν ότι ο ηγέτης της Συρίας είναι έτοιμος να προσελκύση στην διοίκησιν της χώρας «το υγιές τμήμα της αντιπολιτεύσεως».
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμηρ Πούτιν, εκάλεσεν επίσης την Παγκόσμιον Κοινωνίαν να απαλλαγή από τις γεωπολιτικές αλαζονείες, τα διπλά μέτρα και σταθμά, καθώς επίσης από την επίτευξιν ιδίων στόχων με την βοήθειαν αμέσου ή εμμέσου τρόπου χρησιμοποιήσεως ξεχωριστών τρομοκρατικών σχηματισμών για την αλλαγήν καθεστώτων σε διάφορες χώρες.
Εκτός αυτού, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμηρ Πούτιν διέψευσεν την κατηγορίαν εκ μέρους της Δύσεως ότι λόγω υποστηρίξεως του Μπασάρ Άσαντ οι κάτοικοι της
Συρίας εγκαταλείπουν την χώραν τους. «Εάν η Ρωσία δεν υπεστήριζε την Συρίαν, η κατάστασις σ’ αυτήν την χώραν θα ήτο χειροτέρα της καταστάσεως στην Λιβύην» – προσέθεσεν ο Πρόεδρος της Ρωσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου