Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗ



Οι δυτικοθρακιώτες ψηφοφόροι στέλνουν στην βουλή 4 βουλευτές
Στην Ροδόπη εξελέγησαν οι Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ από τον ΣΥΡΙΖΑ και Ιλχάν Αχμέτ από το Ποτάμι. Στην Ξάνθη επανεξελέγη ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ...

ενώ και τις δύο άλλες έδρες τις κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, στον νομό Ροδόπης ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 23.877 ψήφους και εξέλεξε τους Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ.
Από το ΠΟΤΑΜΙ ο πρώτος στην λίστα υποψήφιος βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ πήρε 10.219 ψήφους και πέτυχε να μπει στην βουλή. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης πήρε 13.693 ψήφους και δεν μπόρεσε να εκλεγεί.
Στον νομό Ξάνθης ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ποσοστό 49,61% και εξέλεξε και τους τρεις βουλευτές. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών εξελέγησαν εκεί οι Χουσείν Ζεϊμπέκ, Στάθης Γιαννακίδης και Γρηγόρης Στογιαννίδης. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 28.494 ψήφους.
Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Αλέκος Κοντός δεν εξελέγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου