Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σαμαράς: Αν δεν μας έριχναν, θα είχαμε ήδη βγει από το Μνημόνιο

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εκτιμά πως μία κυβέρνηση ευρύτατων συνεργασιών και φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού είναι η λύση δεδομένων των συνθηκών.
Σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο κ. Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Πρώτο Θέμα" η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια σταθερή, αξιόπιστη κυβέρνηση και, ει δυνατόν, τετραετίας για «να διορθώσει τις πιο ακραίες αδικίες του μνημονίου».
Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς ασκεί σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί ότι εξαπάτησε τους πολίτες προεκλογικά, δεν διαπραγματεύτηκε με τους εταίρους, αλλά επιδόθηκε σε «θέατρο εσωτερικής κατανάλωσης» και ότι είναι εκείνος που πήρε εντολές από τους ξένους για το τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο που έφερε.
Ο ίδιος εκτιμά πως εάν είχε μείνει η ΝΔ στην κυβέρνηση, η χώρα

θα είχε βγει ήδη από το μνημόνιο.
Επίσης, πραγματοποιεί σφοδρή επίθεση στην πολιτική που άσκησε η απελθούσα κυβέρνηση όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στην Παιδεία και στο Μεταναστευτικό, επιδεινώνοντας παντού την κατάσταση και για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει «την κάτω βόλτα», αφού τα «ακραία ψέματα μόνο προσωρινά μπορεί να νικήσουν την αλήθεια».


Τέλος, ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου