Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Άντε βρε, "καλός" πολίτης! ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ Τέλος η θητεία στο στρατό για τον Κορωνάκη - Πήγε για 40 μέρες -μείον 10 οι άδειες- και πήρε απολυτήριο

Μετά από σαράντα ημέρες θητείας ο Τάσος Κορωνάκης είναι πια …πολίτης, καθώς ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σε χρόνο ρεκόρ 40 ημερών. Ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μαθαίνουμε πήρε το απολυτήριο στα χέρια του.. μόλις, χθες, από -τα "σύνορα" 35χλ απο Αθήνα" το κέντρο Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα (ΚΕΤΘ). Ο ίδιος, είναι αρκετά ευδιάθετος καθώς όπως αναφέρουν άνθρωποι από το φιλικό του περιβάλλον «ολοκλήρωσε την υποχρέωσή του», -λέμε τώρα- ενώ από δω και μπρος μένει να φανεί αν θα επιστρέψει στα πολιτικά δρώμενα και από ποια θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου